Haku perusopetukseen ja soitinvalmennukseen on auki

Haku perusopetukseen ja soitinvalmennukseen on auki

Haku Pop & Jazz Konservatorion harrastusopintoihin on auki 1.3.-6.5.2022. Hae perusopetukseen tai soitinvalmennukseen.

Hae nyt osoitteessa: popjazz.fi/hae-opiskelemaan/musiikki-harrastuksena/perusopetus/haku-perusopetukseen


Harrasta musiikkia Pop & Jazz Konservatoriossa

Opiskelu Pop & Jazz Konservatorion perusopetuksessa on laajan oppimäärän mukaista opiskelua. Se tarkoittaa, että jokaisella oppilaalla on pakollisina aineina oman instrumentin opiskelu, hahmotusaineet (musiikin luku- ja kirjoitustaito), musiikkitieto sekä yhdessä soittaminen. Kiinnostunut voi valita mieleisensä soittimen lukuisista puhallin- (huilu, saksofoni, pasuuna, trumpetti), kieli- (sähkökitara, sähköbasso, kontrabasso), lyömäsoittimista (percussiot, malletit, rumpusetti), pianon tai laulun.

Soitinvalmennus tutustuttaa instrumentteihin

Soitinkokeilussa pyritään löytämään 1-3 -luokkalaiselle oppilaalle sopivin soitin, jolla jatkaa soitonopiskelua soitinvalmennuksen jälkeen. Oppilas saa tuntumaa puhallin-, kieli-, ja lyömäsoittimiin soitinkokeilun aikana. Soitinhuoltomaksu 40 €/v. Mikäli mieluinen soitin löytyy näiden ikävuosien aikana, voi oppilas aloittaa instrumentin pääaineopinnot jo ennen kuin täyttää 10 vuotta. 

Perusopetuksessa kehitytään tasolta seuraavalle

Opiskelija kehittää ilmaisuaan, saa lisää itseluottamusta, vahvistaa persoonallisuuttaan ja jäsentää minäkuvaansa. Perusopetuksessa suoritetaan instrumenttitaitojen, yhdessä soittamisen ja musiikin hahmottamisen opintokokonaisuudet. Oman pääinstrumentin lisäksi opiskelija voi halutessaan suorittaa sivuinstrumenttien opintokokonaisuuksia.

Bändipajat 6-12-vuotiaille yhteissoiton alkajille

Bändipajat on tarkoitettu vanhoille muskarilaisille sekä uusille soitinvalmennukseen hakeneille. Yhteissoiton alkeita opetellaan 5-8 oppilaan ryhmissä. Kehorytmiikkaa, laulua ja soittoa sisältyy jokaiseen tuntiin. Uusia soittimia kuten sähköbassoa, rumpusettiä ja kitaraa pääsee myös kokeilemaan tuntien aikana, melkein kuin oikeassa bändissä!

Lue lisää musiikista harrastuksena: popjazz.fi/hae-opiskelemaan/musiikki-harrastuksena