MUSIIKKIESITYS

Lyhyet musiikkiesitykset kohottavat tunnelmaa ja rytmittävät ohjelmaa esimerkiksi palkintojenjakotilaisuuksissa, lanseeraustilaisuuksissa, akateemisissa vuosijuhlissa, oppilaitosten kauden päättäjäisissä sekä tietenkin myös yksityistilaisuuksissa kuten vihkiäisissä, ristiäisissä tai muistotilaisuuksissa.

Lyhyt musiikkiesitys sopii tilaisuuteen, jossa istuva yleisö kuuntelee musiikkiesityksen puheiden tai muun ohjelman lomassa, tai missä ohjelma muuten on tiivis. Ohjelmanumeroksi sopii usein laulettu musiikki. Kappalevalinnoista sovitaan kanssanne etukäteen. Toki myös instrumentaalimusiikki voi sopia tilanteeseen.

Musiikkiesityksen voi toteuttaa vaikkapa trubaduuri: ”mies ja kitara”, nainen ja kitara, tai laulava pianisti. Trubaduurit tarjoavat enimmäkseen pop-tyylistä leppoisaa musisointia, jota vieraanne voivat halutessaan keskittyä seuraamaan.

Juhlissa trubaduuri voi toimia yhteis- tai juomalaulujen esilaulajana ja kannustajana. Toisaalta vaikkapa seminaari- tai messutyyppisissä tapahtumissa trubaduuri tarjoaa tervetullutta virkistystä tiiviin ohjelman vastapainoksi, ja sopii myös taustamusiikiksi.