PIENKOKOONPANOT

Tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja:

1) Soolopianisti tai -kitaristi sopii hyvin vaikkapa illallisen tai cocktail-tilaisuuden tausta- ja tunnelmamusiikiksi. Ohjelmistossamme on pääasiallisesti jazzia, ikivihreitä ja tunnettuja pop-kappaleita.

Mikäli paikalla ei ole käytettävissä akustista pianoa/flyygeliä, tuomme paikalle sähköpianon sekä tarvittavan äänentoiston. Kitaristi tuo mukanaan pienen vahvistimen.

2) Soolosaksofonisti, -huilisti tai -trumpetisti herättää taatusti vieraidenne huomion. Hän voi liikkua soittaessaan eikä yleensä vaadi sähköistä äänentoistolaitteistoa. Sopii hyvin vaikkapa tervetuliaismusiikiksi vieraiden saapuessa tai taidegalleriaan kiertelemään. Solistisella soittimella esitettäväksi soveltuu parhaiten melodinen musiikki, esimerkiksi ikivihreät melodiat, saksofonilla myös vaikkapa blues, huilulla toki myös kevyt klassinen.

3) Duo tai trio tuntuu jo vähän enemmän ”bändiltä”. Kahdesta tai kolmesta soittajasta irtoaa vaihtelua äänimaisemaan, ja soittajien keskinäinen energia inspiroi parhaimmillaan myös vieraitanne. Jazz-trion tahdissa voi vaikka vähän tanssiakin! Kokoonpanon kasvaessa duoksi tai trioksi levenee myös tyylillinen valikoima pop/soul- ja miksei rock-musiikinkin puolelle. Laulajan ja 1-2 säestäjän kokoonpano kiinnittää varmasti myös vieraidenne huomion.

  • Jazz:Kokoonpanoja on tarjolla sekä instrumentaalisina että solistisina yhtyeinä, duoina ja trioina. Instrumentaalikokoonpanoja ovat mm. triot: saksofoni, kitara, kontrabasso tai vibrafoni, rummut, basso sekä vaikkapa piano, basso ja rummut. Solistiset kokoonpanot tarjoavat vahvaa jazz-tulkintaa perinteisistä ja tunnetuista kappaleista aina tämän päivän moderniin musiikkiin.
  • Pop/rock/folk:Solistiset duot ja triot esittävät tunnettuja kotimaisia ja ulkomaisia pop-kappaleita. Kokoonpanot ovat esim. laulu ja kitara tai kaksi-kolme laulajaa, jotka säestävät itseään eri soittimin.