Pop & Jazz Konservatorio etsii perusopetuksen koulutuspäällikköä

Pop & Jazz Konservatorio etsii perusopetuksen koulutuspäällikköä

Pop & Jazz Konservatorio hakee tulevan eläköitymisen johdosta palvelukseensa perusopetuksen koulutuspäällikköä toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen alkaen 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Koulutuspäällikkönä vastaat rehtorin alaisuudessa Pop & Jazz Konservatorion harrastetavoitteisesta opetustoiminnasta ja toimit sen opetushenkilökunnan esimiehenä. Vastuullesi kuuluvat harrastetavoitteinen opetus- ja konserttitoiminta sekä opetuksen ja verkko-opetuksen kehittäminen. Olet oppilaitoksen johtoryhmän jäsen ja osallistut oppilaitoksen strategisen tavoitteenasettelun valmisteluun. Tehtäviisi voi kuulua myös erikseen määriteltäviä muita koulutuksen järjestäjätasoisia vastuita.

Olet innostava, aloitteellinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava ja sovit Pop & Jazz Konservatorion toimintakulttuuriin ja työyhteisöön. Sinulla on näyttöä musiikkipedagogiikan osaamisesta ja kehittämisestä. Osaat johtaa, etkä pelkää tarttua käytännön työhön. Pidämme etuna, jos sinulla on osaamista ja kokemusta esimiestyöstä ja johtamisesta, verkko-opetuksesta, opiskelijahallinnosta, hanketoiminnasta, laadun kehitystyöstä ja/tai tietotekniikasta. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva musiikkialan tutkinto ja työkokemus sekä hyvä perehtyneisyys rytmimusiikin alaan.

Lopullinen toimenkuvasi määräytyy henkilökohtaisen osaamisesi ja ominaisuuksiesi perusteella. Palkkasi määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan ja voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Koeaika on 6 kk.

Rekrytointiprosessissa voi olla useita vaiheita ja siinä voidaan käyttää myös ulkopuolista asiantuntijaa ja kokonaisarvioinnissa parhaaksi katsotut hakijat voidaan kutsua henkilöarviointitutkimukseen. Konservatorio varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa, käyttää tarvittaessa suorahakua tai ottaa hakuprosessissa huomioon myös hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa. Hyviksi katsottavia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Mikäli tehtävään valitaan henkilö, joka ei entuudestaan ole työsuhteessa Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:ään, edellytetään henkilöltä lääkärintodistus terveydentilasta sekä nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lähettä-mällä hakemuksen annat Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:lle oikeuden käsitellä henkilötietojasi haun edellyttämässä laajuudessa.

Hakemuksen, joka sisältää CV:n, pitää olla perillä viimeistään 28.2.2021 osoitteessa info@popjazz.fi tai postitse Pop & Jazz Konservatorio, Arabiankatu 2, 00560 Helsinki. Viestin otsikkoon tai kuoreen tunnus ”Koulutuspäällikkö”.

Lisätietoja antaa rehtori Janne Murto: janne.murto@popjazz.fi tai p. 040 7715285