Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa englannin kielen opettajaa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa englannin kielen opettajaa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa englannin kielen sivutoimista tuntiopettajaa toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen alkaen 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Opettajan toimenkuvaan kuuluvat Pop & Jazz Konservatorion musiikkialan ammatillisen perustutkinnon opiskelijoiden opetus, osaamisen arviointi sekä henkilökohtaistaminen. Opetus tapahtuu pääosin pienryhmissä tai henkilökohtaisena ohjauksena tai verkko-opetuksena. Opettajan tehtäviin kuuluvat myös verkko-opetuksen kehittäminen ja verkko-opetusmateriaalin tuottaminen.

Edellytämme opettajan kelpoisuutta englannin kielessä sekä kokemusta ammatillisen perustutkinnon opettamisesta ja osaamistavoitteista. Huomioimme myös hakijat, joilla on takanaan pitkällä olevat englannin kielen ja pedagogiikan opinnot.

Arvostamme musiikkialan tuntemusta sekä kokemusta ja osaamista verkko-opetuksesta. Pop & Jazz Konservatoriossa on käytössä itslearning-verkkoalusta.

Tuntimäärä viikossa lukukausien aikana on noin 2-3. Tehtävään on mahdollista sisällyttää myös muiden yhteisten tutkinnon osien opetusta hakijan opintojen mukaan.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset, joka sisältävät CV:n, lähetetään osoitteeseen info@popjazz.fi

Tehtävä täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja:
vararehtori
Ulrika Kauniskangas
ulrika.kauniskangas@popjazz.fi
puh. 040 662 7994