Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa laulutuotannon sivutoimista opettajaa musiikkituotannon opetukseen

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa laulutuotannon sivutoimista opettajaa musiikkituotannon opetukseen

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa

laulutuotannon sivutoimista opettajaa musiikkituotannon opetukseen

toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen 

Opetat opintojaksoa Laulun äänittäminen, ohjaat opiskelijoiden tuotantoja, organisoit musiikkituottajana co-write-projekteja sekä annat opiskelijoille palautetta ja teet näyttöarviointeja. Tarjolla on noin yksi opetuspäivä eli 4-8 viikkotuntia työtä, sisältäen opetuksen ja ohjaustyön.

Tulet työskentelemään Arabianrannassa uudella kampuksella, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, osana nuorekasta ja dynaamista oppilaitosyhteisöä. Tehtäviisi kuuluvat tarvittaessa myös verkko-opetus ja verkko-opetusmateriaalin tuottaminen. 

Kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva koulutus, nykypäivän musiikkituotannon tekniikoiden osaaminen, pedagoginen osaaminen, motivoituneisuus opetustyöhön sekä laaja-alainen alan työelämän ja rytmimusiikin tyylien tuntemus. Sinulla on hyvät työelämäkontaktit ja erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Muodollinen pedagoginen pätevyys luetaan eduksi. Olet aloitteellinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen, joustava ja aikaansaava ja sovit Pop & Jazz Konservatorion toimintakulttuuriin ja työyhteisöön.

Palkkasi määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työskentelyn aloittamista toimitettava nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lähettämällä hakemuksen annat Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:lle oikeuden käsitellä henkilötietojasi haun edellyttämässä laajuudessa. Pop & Jazz Konservatorio on savuton ja päihteetön, yhdenvertainen työyhteisö.

Hakemuksen, joka sisältää CV:n, pitää olla perillä viimeistään 2.4.2023 osoitteessa info@popjazz.fi. Viestin otsikkoon tunnus ”laulutuotannon opettaja ”.

Konservatorio varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa, käyttää tarvittaessa suorahakua tai ottaa hakuprosessissa huomioon myös hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa. Hyviksi katsottavia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa rehtori Janne Murto: janne.murto@popjazz.fi tai p. 040 7715285.