Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa suomen kielen opettajaa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa suomen kielen opettajaa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa äidinkielen (suomi) sekä suomi toisena kielenä (S2)-opetukseen sivutoimista tuntiopettajaa toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen alkaen 1.3.2021 tai sopimuksen mukaan.

Opettajan toimenkuvaan kuuluvat Pop & Jazz Konservatorion musiikkialan ammatillisen perustutkinnon opiskelijoiden opetus, osaamisen arviointi sekä henkilökohtaistaminen. Opetus tapahtuu pääosin pienryhmissä tai henkilökohtaisena ohjauksena tai verkko-opetuksena. Opettajan tehtäviin kuuluvat myös verkko-opetuksen kehittäminen ja verkko-opetusmateriaalin tuottaminen.

Edellytämme opettajan kelpoisuutta vähintään toisessa opetusaineista sekä vahvaa kiinnostusta ammatillisen perustutkinnon opettamiseen ja osaamistavoitteisiin. Huomioimme myös kyseisen oppiaineen opiskelijoiden hakemukset.

Arvostamme musiikkialan tuntemusta sekä kokemusta ja osaamista verkko-opetuksesta. Pop & Jazz Konservatoriossa on käytössä itslearning-verkkoalusta.

Tuntimäärä viikossa lukukausien aikana on noin 2-3. Tehtävään on mahdollista sisällyttää myös muiden yhteisten tutkinnon osien opetusta hakijan opintojen mukaan.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset, joka sisältävät CV:n, lähetetään osoitteeseen info@popjazz.fi

Tehtävä täytetään heti kun sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja:
vararehtori
Ulrika Kauniskangas
ulrika.kauniskangas@popjazz.fi
puh. 040 662 7994