Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa valon ja äänen moniosaajaa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa valon ja äänen moniosaajaa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa valon ja äänen moniosaajaa toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Tulet työskentelemään Arabianrannassa uudella kampuksella, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, osana nuorekasta ja dynaamista oppilaitosyhteisöä.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm. nopeasti vaihtuvien tuotantojen tekninen toteuttaminen, valojärjestelmien ylläpito, esitysten kuvaukseen, ääneen ja striimaukseen liittyviä töitä sekä mahdollisesti laitteiden ja soittimien huolto- ja ylläpitotehtäviä. Toimenkuvaan kuuluu sekä Pop & Jazz Konservatorion että Metropolia Ammattikorkeakoulun musiikin koulutuksen tehtäviä.

Olet aloitteellinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen, joustava ja aikaansaava ja sovit Pop & Jazz Konservatorion toimintakulttuuriin ja työyhteisöön. 

Kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva koulutus ja työkokemus sekä hyvä perehtyneisyys rytmimusiikin alaan.

Sinulla on näyttöä työskentelystä valaistustehtävissä. Pidämme etuna myös äänitekniikan, audio/videon, IT-asioiden, valokuvauksen tai kuvankäsittelyn osaamista ja kokemusta sekä soiton tai laulun osaamista. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy henkilökohtaisen osaamisesi ja ominaisuuksiesi perusteella. 

Palkkasi määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan ja voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville, sisältäen kausittain iltatyötä. Koeaika on 6 kk.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työskentelyn aloittamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä toimitettava nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lähettämällä hakemuksen annat Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:lle oikeuden käsitellä henkilötietojasi haun edellyttämässä laajuudessa.

Hakemuksen, joka sisältää CV:n, pitää olla perillä viimeistään 1.9.2021 osoitteessa info@popjazz.fi. Viestin otsikkoon tunnus ”Valon ja äänen moniosaaja”.

Konservatorio varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa, käyttää tarvittaessa suorahakua tai ottaa hakuprosessissa huomioon myös hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa. Hyviksi katsottavia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa rehtori Janne Murto: janne.murto@popjazz.fi tai p. 040 7715285.