Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa viestinnän, myynnin ja tapahtumatuotannon asiantuntijaa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa viestinnän, myynnin ja tapahtumatuotannon asiantuntijaa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa

Viestinnän, myynnin ja tapahtumatuotannon asiantuntijaa

toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Työskentelet Arabianrannassa osana nuorekasta ja kehittämishenkistä oppilaitosmiljöötä. Tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät, joustavat työjärjestelyt ja mahdollisuuden olla vaikuttamassa suomalaisen musiikin menestykseen.

Toimenkuvaasi kuuluu oppilaitoksen viestinnän ja konserttituotannon tehtäviä. Hoidat oppilaitoksen someviestintää, markkinointia ja myyntityötä sekä osallistut nettisivujen ja verkkomateriaalien kehitystyöhön. Vastaat konserttien tuotannoista ja koordinoit niihin liittyvää yhteistyötä. 

Olet aloitteellinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen ja aikaansaava, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sovit Pop & Jazz Konservatorion toimintakulttuuriin ja työyhteisöön. 

Kelpoisuusvaatimuksina ovat riittävä osaaminen ja työkokemus viestinnän ja tapahtumatuotannon aloilta, erinomainen suomen kielen taito ja sujuva kynä sekä riittävä muu kielitaito. Pidämme etuna soveltuvaa koulutusta, visuaalista silmää, osaamista sisällöntuotannosta ja markkinoinnista sekä perehtyneisyyttä rytmimusiikin alaan. Myös osaaminen mm. tapahtumatekniikan, graafisen suunnittelun, valokuvauksen, kuvankäsittelyn ja it-asioiden tiimoilta katsotaan eduksi. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy henkilökohtaisen osaamisesi ja ominaisuuksiesi perusteella.

Palkkasi määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Esitä hakemuksessa oma palkkatoivomuksesi. Koeaika on 6 kk.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työn aloittamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä toimitettava nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lähettämällä hakemuksen annat Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:lle oikeuden käsitellä henkilötietojasi haun edellyttämässä laajuudessa.

Hakemuksen, joka sisältää CV:n ja palkkatoivomuksen, pitää olla perillä viimeistään 25.4.2023 osoitteessa info@popjazz.fi. Viestin otsikkoon tai kuoreen tunnus “Viestinnän, myynnin ja tapahtumatuotannon asiantuntija”.

Konservatorio varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa, käyttää tarvittaessa suorahakua tai ottaa hakuprosessissa huomioon myös hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa. Hyviksi katsottavia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa rehtori Janne Murto: janne.murto@popjazz.fi tai p. 040 7715285.