Uutta rytmimusiikin verkko-opetuksessa: Pop & Jazz Open

Uutta rytmimusiikin verkko-opetuksessa: Pop & Jazz Open

Pop & Jazz Konservatorio avaa uuden rytmimusiikin verkko-opetuksen palvelun Pop & Jazz Openin 5.1.2021.

Palvelu tuo korkealaatuisen rytmimusiikin opetuksen kaikkien saataville lähtötasosta- ja iästä tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Openin palveluita ovat oppitunnit ja kurssit, Soivat oppikirjat, Exaktor-ohjelma, Open-kauppa sekä virtuaalinen koulu yhteisöille.

Tule ja löydä oma inspiraatiosi!

Pop & Jazz Open logo

Osta nyt ennakkoon lahjakortti Open-kauppaan!


Oppitunnit ja kurssit

Openissa kuka tahansa voi opiskella Pop & Jazz Konservatorion ammattitaitoisten opettajien johdolla henkilökohtaisesti yksilötunnilla tai vaikka bändin kanssa ryhmänä improvisoiden. Etä- ja lähiopetus ovat tarjolla oppilaan tarpeen mukaan.

Oppitunneille voi ostaa lahjakortteja jo alkaen 16.11.2020. Lahjakortit on lunastettavissa 5.1.2021 alkaen.

Pop & Jazz Open oppitunnit ja kurssit

Soivat oppikirjat

Opiskella voi myös täysin oman aikataulun mukaan ostamalla oman soittimensa Soivan oppikirjan, oli se sitten piano, laulu tai saksofoni – tai jokin muu! Soivat oppikirjat ovat Pop & Jazz Konservatorion digitaalisia oppikirjoja, jotka toimivat hakuteoksena ja työkirjoina instrumenttien ja rytmimusiikin tyypillisille ilmiöille. Harjoittelumateriaali on myös kuvannettu siten, että jokaisesta harjoitustyypistä on esimerkkisuoritus, jonka lisäksi mahdolliset huomiot harjoituksen työstämisestä kerrotaan.

Alkuvaiheessa Soivista oppikirjoista julkaistaan laulu ja rummut. Julkaisemme lisää Soivia oppikirjoja niiden valmistuessa.


Exaktor

Teatime Researchin ja Pop & Jazz konservatorion yhdessä kehittämä mobiilisovellus Exaktor on tarkoitettu teorian ja säveltapailun itsenäiseen harjoitteluun.

Exaktorissa on tuhansia tehtäviä eritasoiselle oppijoille ja tehtävien sisältö on taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukainen. Exaktor julkaistaan keväällä 2021 Android- ja iOS-alustoille.


Open-kauppa

Open-kaupasta voi ostaa oppituntien lisäksi muun muassa lahjakortteja ja fyysisiä oppikirjoja – tai voi vaikkapa tilata bändin omaan tilaisuuteen esiintyjävälityksestä.


Yhteisöille

Pop & Jazz Open on myös kokonainen virtuaalinen koulu, joka tarjoaa mm. oppituntimateriaaleja sekä ohjattuja pedagogisia kokonaisuuksia muille oppilaitoksille ja yhteisöille.


Lisätietoja:

https://popjazzopen.fi
(Huom. sivusto aukeaa 5.1.2021)

Vararehtori
Ulrika Kauniskangas
040 662 7994
ulrika.kauniskangas(a)popjazz.fi

Viestintä
Mette Doukata-Erikkilä 
040 568 1927
mette.doukata-erikkila(a)popjazz.fi