Pop & Jazz Konservatorion syksyn 2020 koronaohjeistus

Pop & Jazz Konservatorion syksyn 2020 koronaohjeistus

Pop & Jazz Konservatorion syksyn 2020 koronavirukseen liittyvä ohjeistus on päivitetty. Tärkeimpinä asioina ovat maskisuositus ja hygieniasta huolehtiminen. Myös konserteissa käynti ja yleinen kokoontuminen ovat huomioitavia asioita.

MASKISUOSITUS: Käytä kasvomaskia PJK:n tiloissa!

Pop & Jazz Konservatorio suosittelee kasvomaskin käyttöä konservatorion tiloissa asioiville, työskenteleville ja opiskeleville yli 15-vuotiaille. Konservatorio edellyttää maskin käyttöä aina, kun 1,5 – 2 metrin turvavälin noudattaminen ei ole mahdollista. Poikkeuksena henkilöt, joiden perussairaus voi pahentua kasvomaskia käytettäessä. Opetusluokissa suositellaan maskien käyttöä, jos turvavälejä ei pysty ylläpitämään. 

Helsingin kaupunki jakaa ilmaisia maskeja vähävaraisille henkilöille, listaus jakopisteistä löytyy osoitteesta https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/koronaneuvonta/kasvomaskit/jakelupisteet.

Älä tule oppilaitokseen hengitystieoireisena.
Töihin, opintoihin, konserttiin tai lapsen saattajaksi ei saa tulla hengitysoireisena tai jos asiasta on pienikin epäilys.

Huolehdi hygieniasta ja vältä kokoontumisia.
Pese käsiä usein saippualla ja käytä käsidesiä. Vältä isoja kokoontumisia ja pidä turvavälit mahdollisimman hyvin.

Vältä tarpeetonta oleskelua PJK:n tiloissa.
Noudata turvavälejä sekä hygieniaohjeita ja käytä kasvomaskia myös vapaa-aikana suositusten mukaisesti (kulkuvälineet, julkiset sisätilat ja yleisötilaisuudet).

Konserttiyleisö
Vain yksi saattaja per lapsi konsertteihin tai tunneille. Käytä kasvomaskia myös konserteissa. Esiintyjäryhmien määrää per konsertti on vähennetty mahdollisuuksien mukaan.

Näin käytät kasvomaskia oikein (THL)