Saara Aallolle Suomi-palkinto!

Saara Aallolle Suomi-palkinto!

Pop & Jazz Konservatorion musiikkialan perustutkinnosta vuonna 2008 valmistunut laulaja Saara Aalto on eilen maanantaina 19.12.2016 saanut opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän Suomi-palkinnon. Aalto sijoittui viikko sitten toiseksi Iso-Britannian The X Factor -laulukilpailussa. Sydämelliset onnittelut Saaralle Pop & Jazz Konservatorion koko henkilökunnan ja opiskelijoiden puolesta!

Opetus- ja kulttuuriministeriön palkintoperusteiden mukaan

”Saara Aalto on virtuoosimainen laulaja ja valovoimainen suurien lavojen esiintyjä, joka on tuonut suomalaista musiikkiosaamista miljoonien televisionkatsojien silmien eteen esiintyessään Iso-Britannian The X Factor -sarjassa. Kansainvälistyminen on Saara Aallolle lähtökohta: hän on pitänyt alusta saakka kiinni englannin kielellä laulamisesta sekä levyttänyt jopa yhden albumin kiinaksi. Britannian-menestyksensä myötä hän on nostanut suomalaisen musiikin kansainvälistymisen jälleen ajankohtaiseksi puheenaiheeksi.

Saara Aalto on periksiantamaton musiikkialan ammattilainen, jonka menestys perustuu vuosien sinnikkääseen yrittämiseen ja uupumattomaan harjoitteluun. Hän on rakentanut uraansa Suomessa omatoimisesti, julkaisten neljä albumia sekä tehden lukuisia konserttikiertueita ja musikaalirooleja. Saara Aalto on lisäksi kerännyt positiivisella asenteellaan suuren joukon kannattajia.”

OKM:n tiedote kokonaisuudessaan luettavana täällä.