Syksyn 2022 avoimet kurssit julkaistu

Syksyn 2022 avoimet kurssit julkaistu

Kurssitarjonta jatkuu monipuolisena ja sopivana kaikille musiikin harrastamisesta kiinnostuneille. Tarjolla on kursseja esimerkiksi laulajille, lyömäsoittajille ja musiikinopettajille sekä lapsille ja aikuisille – siis kaikille musiikista kiinnostuneille!

Alakouluikäisille lapsille on luotu kaksi uutta hauskaa ja innostavaa kurssia: RoMu ja KeMu! RoMu-bändissä perinteisten bändisoittimien tilalla soitetaan arkipäiväisillä esineillä. KeMu – kehomusiikki lapsille -kurssilla tutustutaan omaan kehoon instrumenttina, joka parantaa kehon koordinaatiota ja haastaa hauskalla tavalla!

Laulajat voivat tulevana syksynä perehtyä Minustako laulaja? Aikuiset -kurssin kautta laulamisen perusteisiin teatteri-ilmaisun työkaluja apuna käyttäen. Täysin uudella “Shba-duu-bab!“-kurssilla taas käydään läpi jazz-laulamisen alkeet. Meisner-tekniikkaan tutustutaan kahden eri kurssi voimin syksyn lopulla: Meisner-tekniikkaa laulajille ja Meisner-tekniikkaa laulajille: Bootcamp.

Pop & Jazz Openin ensimmäinen bändeille suunnattu kurssi “Bändikurssi omalle bändille” järjestetään kolmena eri ajankohtana: 3.9., 12.11. ja 10.12. Kurssi voi valmistaa yhtyettäsi tärkeää keikkaa tai studiosessiota varten. Tai jos haluatte vain opastusta yhteissoittonne kehittämiseksi, sovitusvinkkejä tai muuten vain ohjattua lisätreeniä omalle ohjelmistollenne, on tämä yhtyesoiton tiiviskurssi juuri teille.

Lyömäsoittimissa tarjolla on laulajille suunnattu kurssi Yleisimmät käsiperkussiot, joka antaa hyvät työkalut säestykseen esimerkiksi tamburiinilla ja marakasseilla. Kuubalaiset lyömäsoittimet tutuiksi ja sen jatkokurssi sopivat aloittelijalle tai esimerkiksi luokanopettajalle, joka haluaa monipuolistaa osaamistaan!

Musiikkiteknologian puolella on myös runsaasti tarjontaa. Moniraitaohjelman käyttö tutustuttaa musiikin miksaamiseen ja Äänen ja kuvan tallentaminen sekä editoinnin perusteet -kurssi opastaa luomaan omaa audiovisuaalista sisältöä puhelimella ja sitä astetta paremmilla välineillä. Videoeditointiohjelmien käyttö -kurssilla opetellaan esimerkiksi videon editointia sopivan mittaiseksi, kuvatekstien tekemistä, värikorjauksen perusteita sekä erillisen audion ja videon yhdistämistä.

Tutustu kursseihin ja ilmoittaudu Pop & Jazz Openissa!