Uutiskirje joulukuu 2021

Uutiskirje joulukuu 2021

Joulutervehdys

Pop & Jazz Konservatorio täyttää 50 vuotta

Pop & Jazz Openin kevään 2022 kurssit on julkaistu

Artikkeli: Soiva tehtiin musiikinopetuksen ehdoilla


Joulutervehdys!

Pop & Jazz Konservatorion joulukortti 2021

Pop & Jazz Konservatorion opiskelijat ja henkilökunta toivottavat hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta tämän videojoulutervehdyksen myötä.

Video on perusopetuksen oppilaiden itse toteuttama versiointi jouluklassikosta ”Winter Wonderland”.

Pop & Jazz Konservatorio täyttää 50 vuotta

Oppilaitoksemme täyttää kunnioitettavat 50 vuotta tulevana vuonna 2022. Kaikki ensi vuoden konserttimme on teemoitettu juhlavuoden mukaan. Juhlavuoden kunniaksi kutsumme uusiin toimitiloihimme Soivaan alkuvuonna sidosryhmiä, alumneja ja entisiä opettajia tutustumaan Soivan tiloihin.

Loppuvuonna 2022 julkistamme juhlakonsertissa Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kustantaman Pop & Jazz Konservatorion historiateoksen, jonka on koostanut ja kirjoittanut dosentti Janne Mäkelä.


Pop & Jazz Openin kevään 2022 kurssit on julkaistu

Kaikille avoimen Pop & Jazz Openin kurssit kevätkaudelle 2022 on julkaistu. Opettajamme ovat jälleen ahkeroineet uusien kurssi-ideoiden parissa, joista muutamana nostona mainittakoon teorian preppauskurssit 2. asteen ammattillisiin opintoihin sekä korkeakouluopintoihin hakeville.

Myös tutut suosikit kuten neljän kurssin hieno kokonaisuus ”Kelpo laulajasta superlaulajaksi” ja ”Ääniefektit äänenkäytön ammattilaisille” tekevät paluun.

Katso kaikki kurssit tästä linkistä:
https://popjazzopen.fi/popjazz-open-kauppa/kurssit


Artikkeli: Soiva tehtiin musiikinopetuksen ehdoilla

Projektiuutiset-lehti kirjoittaa Soivasta rakentamisen näkökulmasta. Lue kiinnostava artikkeli, jossa ääneen pääsee kaikki tärkeimmät rakentamisessa mukana olleet tahot aina arkkitehdeistä perustuksien tekijöihin.

Lue artikkeli tästä linkistä: https://www.projektiuutiset.fi/soiva-tehtiin-musiikinopetuksen-ehdoilla

Arkkitehdit Tommila Oy:n arkkitehti Miia-Liina Tommila kertoo seuraavaa:

Yksi suunnittelun lähtökohta on ollut yhteisöllisyys, kun kaksi oppilaitosta on tuotu yhteen eri puolilta Helsinkiä. Kerroksista näkee toisiin ja lounget avautuvat siten, että niissä on helppo olla, Tommila kertoo. Toinen keskeinen tavoite on ollut turvallisen sisäilmaston luominen rakennukseen. Sen vuoksi pääosa lattioista on toteutettu hiotulla betonipinnalla ilman vinyylimattoja tai parketteja. Näin massiiviset betonirakenteet pääsevät kuivumaan vapaasti. Käytössä on myös äänieristysrakenteiden erillinen ilmanvaihto, eli ulkoseinillä olevat ääntä eristävät ilmavälit on nekin tuuletettu.