Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PopJazz @ Malmitalo

2.11.2023 @ 19:00 - 20:30

Lauluntekijöiden ilta Malmitalossa!

Tervetuloa Pop & Jazz Konservatorion ja Malmitalon yhteiseen balladien, koskettavien lyriikoiden ja maanläheisen tunnelman iltaan. Pop & Jazz Konservatorion opiskelijat Pirita, Aku Keinonen ja Julia Janakka ystävineen tunnelmoivat omien kappaleiden parissa ja tuovat musiikin aivan iholle. Ota ystävä kainaloon ja tule nauttimaan!

Iltaan on vapaa pääsy!

 

Pirita

Pirita on englanninkielistä rnb:tä kirjoittava artisti. Hän yhdistää soul-pohjaiseen tyyliinsä lisäksi muun muassa trip hoppia, ambienttia ja jazzia. Tunnelma ja sanoma ovat joka kappaleen keskiössä, ja sävellys rakentuu tunneilmaisun jatkeeksi.Tämä akustinen pienkeikka esittelee tuoreita, julkaisemattomia kappaleita. Piano-laulukokoonpano riisuu värikkäät tuotannot paljaiksi, jolloin koskettava lyriikka ja harmonia pääsevät esiin. Melodiat matkaavat melankolisesta voimakkuudesta hellään eteerisyyteen. Pirita kirjoittaa eläväisimmät tekstinsä raskaista aiheista kuten yksinäisyydestä ja riidoista, mutta keikalla teemoja kosketetaan lämminhenkisesti ja turvallisesti.

 

Aku Keinonen

Aku Keinonen on 23-vuotias uraansa aloittava artisti, joka opiskelee tätä nykyä ammattimuusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa. Hän on opiskellut tätä ennen Hämeenlinnan Sibelius-opistossa ja suorittanut vuonna 2021 varusmiespalveluksensa Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnassa laulusolistina. Kevään aikana TV:stäkin tutuksi tullut laulaja on julkaissut omaa musiikkia omakustanteena yhden EP:n verran. Keinosen musiikki on laulaja-lauluntekijä -henkistä ja maanläheistä.

 

Julia Janakka

Julia Janakka on 19-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka esittää orgaanisia ja akustisia kitara-lauluballadeja. Hän kirjoittaa kappaleita, joihin on helppo samaistua ja jotka ovat mahdollisimman aitoja ja tulevat lähelle kuuntelijaa.

Tiedot

Päivämäärä:
2.11.2023
Aika:
19:00 - 20:30

Järjestäjä

Malmitalo
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Malmitalo
Ala-Malmin tori 1
Helsinki, 00700 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0403361598
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto