Pop & Jazz Konservatorio

PALVELUT YKSITYISILLE JA YRITYKSILLE

Pop & Jazz Konservatorion palveluvalikoimassa ovat muun muassa laadukkaat musiikkialan kirjastopalvelut sekä opiskelijoille ja muusikoille suunnattu soitinvuokraus. Tapahtumajärjestäjät ja yritykset voivat tilata lahjakkaiden, koulutettujen muusikoiden bändin tilaisuuteensa tai vuokrata oppilaitoksemme monipuolisia tiloja. Verkkokaupastamme voit ostaa avoimia oppitunteja ja osallistua avoimille kursseille sekä tilata digitaalisen Soivan oppikirjan itsenäiseen opiskeluun. 

Tilaisuuteesi bilebändi tai lahjakas pianisti

Voit tilata lahjakkaita nuoria opiskelijoita esiintymään yrityksesi tai yhteisösi asiakastilaisuuteen tai henkilöstötapahtumaan, konferenssiin, seminaariin tai niiden oheistapahtumaan. Ota yhteyttä ja kerro tilaisuutesi luonteesta, niin valitaan yhdessä siihen sopiva kokoonpano ja ohjelmisto.

KYSY LISÄÄ ->

Vuokrattavia tiloja studiosta konserttisaliin

Voit vuokrata Pop & Jazz Konservatorion opetustiloja, konserttisaleja ja studiota erilaisiin tilaisuuksiin silloin kun opetuskäyttöä ei niissä ole. Oppilaitoksellamme on opetustiloja yhteensä yli 5000 neliömetriä. Arabiasali antaa loistavat puitteet muun muassa konserteille ja muille yleisötapahtumille.

KATSO TILAT ->

Soittimien lainausta alueen muusikoille

Pop & Jazz Konservatorion opiskelijat ja muut alueella vaikuttavat korkeatasoiset muusikot voivat lainata eräitä Suomen Kulttuurirahaston omistamia puhaltimia sekä kieli- ja lyömäsoittimia oppilaitoksemme kautta. Teemme lainansaajan kanssa kirjallisen lainasopimuksen ennen lainasoittimen luovuttamista.

LUE LISÄÄ ->

Laaja musiikki- ja kulttuurialan kirjasto

Pop & Jazz Konservatorion ja Metropolian kulttuurialojen yhteinen kirjasto sijaitsee Arabia 135 -tehdaskorttelissa Pop & Jazz Konservatorion vieressä Helsingin kaupunginkirjaston Arabianrannan kirjaston välittömässä läheisyydessä.

TUTUSTU ->

Materiaalipankissa aineistoa musiikinopetukseen

Materiaalipankissa julkaistaan Pop & Jazz Konservatorion pedagogisten kehittämishankkeiden tuloksia muiden hyödynnettäväksi. Aineistoa on muun muassa musiikkileikkikoulujen hyödynnettäväksi sekä musiikin perusopetuksen instrumenttiarvioinnin tueksi.

LUE LISÄÄ ->