Pop & Jazz Konservatorio

Diginä musaduuniin

Ammatillisen koulutuksen uudet oppimisympäristöt ja ratkaisut

Pop & Jazz Konservatorio on saanut noin kaksivuotisen hankerahan ammatillisen koulutuksen oppimisympäristöjen kehittämishankkeeseen. Diginä musaduuniin -hanke toteutetaan yhteistyössä Turun konservatorion ja musiikkiopiston kanssa. Yksi päätarkoituksista on tuottaa musiikkialan työelämään liittyvää verkkomateriaalia julkiseen käyttöön.

Voit katsoa ja mielellään myös kommentoida Diginä musaduuniin -hankkeen täydentyvää materiaaliportaalia tästä linkistä.

Yhteistyössä kommentoijina ja keskustelijoina ovat myös Suomen konservatorioliiton kaikki muut 14 jäsenoppilaitosta sekä SASKYn musiikkituotannon koulutus, Metropolia AMKin musiikin koulutus, Muusikkojen liitto, Jazz City Turku ja muita työelämätahoja. Hankkeessa huomioidaan heti alkuvaiheessa myös muut asiaan liittyvät, jo tehdyt hankemateriaalit. Muita hankemateriaaleja hyödynnetään hankkeessa. 

Pop & Jazz Konservatoriolla Diginä musaduuniin -hankkeessa mukana ovat ainakin Ulrika Kauniskangas (koordinoija), Kari Laakso ja Matti Suvela sekä Mikko Murtoniemi. Turun konservatorion ja musiikkiopiston osalta hankkeesta on päävastuussa Jusu Heinonen ja mukana toteuttamassa ovat ainakin Marko Autio, Ilari Hongisto, Hanne Lund, Jaana Luuppala, ja Mikko Maunula.

Diginä musaduuniin tiiviisti:

— Diginä musaduuniin on noin kaksivuotinen hanke ja jatkuu vuoden 2021 loppuun.

— Päätavoite on luoda sähköistä oppimismateriaalia musiikkialan työelämää palvelemaan, erityisesti musiikkialan perustutkinnon ja musiikkituotannon ammattitutkinnon pakollisten tutkinnon osien näkökulmasta.

— Opetushallituksen oppimisympäristöhankehaun painopistealueet löydät linkistä.

Diginä musaduuniin -hankkeen vaiheet

Lue Diginä musaduuniin -blogi (14.4.2021): https://konservatorioliitto.fi/2021/04/digina-musaduuniin/.

Ota yhteyttä Diginä musaduuniin -hankkeen tiimoilta tai kerro kommenttisi luonnosvaiheessa olevasta työelämäportaalista: Ulrika Kauniskangas, etunimi.sukunimi@popjazz.fi.