Millaista on opiskella Pop & Jazz Konservatoriossa?

Lue opiskelijatarinamme!

Vuonna 1972 perustettu Pop & Jazz Konservatorio on Suomen johtava ja yksi Euroopan arvostetuimmista rytmimusiikkiin erikoistuneista musiikkioppilaitoksista. Aluksi Oulunkylässä, sittemmin Arabianrannassa tiensä ammattilaiseksi ovat aloittaneet lukuisat suomalaiset huippumuusikot.

Opiskelijatarinoissamme huippumuusikot, kuten Iiro Rantala, Lenni-Kalle Taipale, Petteri Sariola, Lauri Porra ja Yona kertovat, millaista oli musiikin opiskelu Pop & Jazz Konservatoriossa!

Musiikin opiskelu on hauskaa mutta sitovaa

Opiskelijatarinamme todistavat, että huippumuusikoksi voi päätyä, vaikka musiikki ei olisi kulkenut suvussa tai musiikki ei olisi vienyt kaikkea aikaa lapsena.

Yhteistä kaikille tarinansa kertoville muusikoille on se, että musiikki on kuitenkin vienyt mukanaan täysin. Huippumuusikon ura on vaatinut paljon harjoittelua, intohimoa musiikkiin, sitoutumista ja omistautumista.

Tarinoidensa kertovien entisten opiskelijoiden mukaan musiikin opiskelu on ollut ennen kaikkea hauskaa ja innostavaa. Opintojen kautta on tutustuttu ja verkostoiduttu samanhenkisiin ihmisiin, perustettu bändejä sekä soitettu ja laulettu paljon ja monipuolisesti.

Opinnot ovat myös antaneet paljon uutta tietoa ja eväitä muusikon uralle. Opetus on ollut korkeatasoista, ja opettajat ovat olleet asiantuntevia. Monet kokivat opiskeluaikana jonkin ahaa-elämyksen tai tekivät läpimurron, jolla oli vaikutusta koko loppuelämään.

Lue opiskelijatarinat ja inspiroidu! Musiikin opiskelu Pop & Jazz Konservatoriossa voi muuttaa elämäsi!

Scroll to Top