Pop & Jazz Konservatorio

Pop & Jazz Fest esiintyjät 2024

Keskiviikko 3.4. klo 18 Tajunnanvirtaa – Lauluntekijöiden showcase

Juontajana Lilja Lundén @liljalunden

SAGA MAST

Saga Mast on popin ja rockin välimaastossa viihtyvä artisti ja lauluntekijä. Mast julkaisi Rakastan draamaa -debyyttialbuminsa keväällä 2023. Mast on sielultaan analoginen rock-mimmi, joka tuo keikoilla musiikkinsa esiin bändinsä kanssa väkevästi omaperäisillä sovituksillaan, joissa on sekä haavoittuvuutta että mahtipontista draamaa.
Aapo Kokko – kitara
Felicia Wadenström – basso
Konsta Silander – rummut
Silja Silander – kosketinsoittimet

IG: @sagamast

SINA VIOLA

Sina Viola on artisti, joka kirjoittaa lauluja suoraan tummanpuhuvien kapakoiden ja satumaisten taikamaailmojen välistä. Draamantäyteisten pop-biisien aiheet kuljeskelevat eskapismin ja traumojen mielikuvituspuutarhassa, jossa omat voimat kerätään takaisin itkun, naurun ja euforian seassa, punaviinilasin läikkyessä. Sina Viola työstää tällä hetkellä tulevaa EP:tään.
Sina Viola – laulu
Saku Nikkanen – koskettimet
Vilja Tabell – basso ja synabasso
Hugo Cajan – kitara
Juuso Grönmark – rummut

IG: @sinaviolamusiikki

VIVIA

VIVIAn musiikissa yhdistyvät synteettisen säihkyvä rnb-pop sekä orgaanisempi laulaja-lauluntekijäperinne. Artistin laulut tarjoavat lohtua, valoa ja tilan päästää egosta irti. Rakkaus, pelot ja naiseksi kasvaminen ovat teemoja, joita VIVIA käsittelee lempeän katseen kautta, päästäen ääneen ajoittain myös herkän ja leikkisän sisäisen lapsensa. VIVIA työstää tällä hetkellä debyytti-EP:tään.
Anton Lehtonen – koskettimet
Jaakko Penttilä – kitara
Juuso Lepistö – basso
Jesse Lehto – rummut

IG: @viviaviivi

ANNIKA PUDAS

Annika Pudas on perinteiseen laulaja-lauluntekijä -jatkumoon sijoittuva artisti, joka kirjoittaa suomenkielistä pop/folk -musiikkia. Pudaksen debyyttialbumi julkaistaan Epic Records / Sony Musicin kautta huhtikuussa 2024. Mukana myös Zelm Cheung.

IG: @annikapudas

POIKAILONA

Poikailona on kantaaottavaa queerfolkia, jossa möyhennetään kulahtaneita sukupuolirooleja, silitellään huolestuneita ystäviä uneen, kaivataan isoäitien neuvoja, rakastutaan ja opetellaan lempeyttä itseä kohtaan.

IG: @poikailona

ASLA JO

Asla Jo kirjoittaa suomikaihopoppia kipeän kauniilla lyriikoilla. Laulut käsittelevät mm. eroja, seksuaalivähemistöön kuulumista ja aikuistumista. Aslan debyytti EP ”Kaikki alko siitä mihin me loputtiin” julkaistaan syksyllä 2024. Mukana myös Wilhelmi Poikonen.

IG: @asla.jo

ANNI SNELLMAN

Anni Snellman on modernia iskelmämusaa isoilla ja kauniilla melodioilla. Biisit ovat rehellistä sydämen puhetta. Teksteissä sukelletaan rakkauteen, sen kipuun ja suloisuuteen. Artisti tuo kuulijoilleen musiikillista hoivaa ja lohtua. Mukana myös Olli Äkräs.

IG: @annisnellman

SERITA

SERITA on uuden aallon suomalais-japanilainen laulaja-lauluntekijä, joka kirjoittaa kappaleensa suomeksi, englanniksi ja japaniksi. J-rockista sekä vaihtoehtoisista melodioista vaikutteita ammentava SERITA on kultuurillinen sulatusuuni, joka vie kuulijansa paikkoihin, jossa tasa-arvo ei vielä toteudu. Vastalääkkeenä artisti käsittelee kappaleissaan näkyväksi tulemisen teemoja, joissa epäkohdat ratkaistaan laulun tekemisen voimalla.
Anna Serita – laulu
Matias Laine – rummut
Ilmo Cantell – basso
Otto Porkkala – kitara1
Shigeki Tamura – kitara2
Tyko Vaskivuori – koskettimet
Pirita Pättikangas & Hanna Mikkanen – taustalaulu

IG: @serita.music

Menneiden konserttien esiintyjät:

Maanantai 18.3. klo 18

Los perezosos

Los perezosos on viiden hengen yhtye, joka syventyy lattarimusiikin maailmaan pop-painotteisesti. Lattarimusa luo lämpöa ja valoa talven kylmyyteen ja pimeyteen, ja rytmit saavat paatuneemmankin hevarin lantion vaivihkaa keikkumaan.

Keikalla kuullaan laaja kokoelma latin-musiikkia perinteisestä salsasta ja bachatasta poppiin, jazziin ja jopa kantriin.
Auri Behm – koskettimet
Max Kruglov ja Santeri Saari – lyömäsoittimet
Aatos Hakkarainen – basso
Pyry Aaltonen – kitara
Liliana Pöyry – laulu, saksofoni

Burnt Bridges

Burnt Bridges soittaa 2000-luvun alt-ja indie-rockia asenteella ja pilke silmäkulmassa. Antaa musan puhua puolestaan.
Oscar Vogt: laulu ja kitara
Felicia Wadenström: basso ja taustalaulu
Pyry Aaltonen: kitara ja taustalaulu
Juuso Grönmark: rummut

Spicybois

Spicybois on 4 hengen instrumentaalista funkkia soittava bändi Helsingistä. Meitä yhdistää rakkaus tulisiin ruokiin ja funkkeihin grooveihin. Julkaisimme juuri debyytti EP:n Hot Funky Sauce ja lisää on tulossa!

Meno on tulista!
Oskari Ojajärvi – rummut
Jussi Parkkonen – kitara
Lauri Malmberg – kitara
Aatos Hakkarainen – basso

Eeva Kontu -tribuutti

Tervetuloa Arabiasaliin 18.3. fiilistelemään säveltäjä Eeva Konnun kaunista, monipuolista ja vahvaa musiikkia yhdessä Heikki Salon ja Sirkku Peltolan rakastettavan ja kantaaottavan tekstin kanssa, Pop&Jazz konservatorion opiskelijoiden esittämänä.

Soitamme setillisen kappaleita kolmikon kolmesta musikaalista; Momentum 1900, Tytöt 1918 ja Viita 1949.

Teokset pyörivät hyvinkin ajankohtaisten teemojen ympärillä: tasa-arvo, sota, yhteiskunnallinen eriarvoisuus ja rakkaus.

Kappaleista löytyy vivahteita moneen eri makuun, joten suosittelen tulemaan tutustumaan rajoja rikkovaan suomalaiseen musiikkiin!
Ella Ingraeus – laulu
Saku Nikkanen – piano
Juuso Grönmark – rummut
Vilja Tabell – basso
Miro Räsänen – kitara
Lume Himanen – poikkihuilu
Pirita Pättikangas – laulu ja viulu
Sanna Peltomäki – laulu
Olli Tomberg – laulu
Aku Keinänen – laulu
Jutta Elomaa – laulu
Kaisla Huvinen – laulu

Tiistai 19.3. klo 18 Showcase

KIMBE

KIMBE on helsinkiläinen indie rock -yhtye, jonka raikas ja pastellin-värinen soundimaailma sekä tarttuvat kappaleet yhdistettynä heidän hyväntuuliseen live-energiaansa – tanssittaa jengiä hurmoksen partaalle.

Kimben tavoitteena on saada Suomen musasceneen uusia tuulia ja valloittaa ihmisten sydämet. Näiden tavoitteiden toteutukseen  auttava ja alan paremmin tunteva taho on juuri se mitä me kaipaamme.

Mikko Pajukallio – kitara
Matias Eskola –  laulu ja kitara
Ilari Kontio –  rummut
Matti Korhonen – basso

Pleasant Flow

Pleasant Flow on Punavuorelaisen biljardisalin alakerrassa tiiviistä kaveriporukasta kasvanut bändi, joka erottuu nuorekkaalla ja pure-valla soundilla suomalaisen rockin nykyskenestä. Pleasant Flow tekee modernia indierokkia 2000-luvun alun rock-bändien inspiroimana, omaleimainen pilke silmäkulmassa.

Bändi julkaisi syksyllä 2023 omakustanteena debyytti-EP:nsä ”Life is good..?”, ja työstää tällä hetkellä musiikkia seuraavaa, suurempaa julkaisua varten.Debyyttialbumi tulee olemaan kokonaisuus, joka bändin ulkomusii-killisen estetiikan kanssa mahdollistaa läpimurron kotimaisilla sekäkansainvälisillä markkinoilla. Bändi tavoittelee eheän soundin ja vahvan biisinkirjoituksen avulla albumia, joka tullaan muistamaan merkittävänä julkaisuna 2020-luvun indierockissa.

Oscar Vogt – kitara, laulu
Lauri Klinga – kitara, taustalaulu
Sampo Kankaala – rummut, taustalaulu
Artur Brander – basso
Väinö Mehtola – koskettimet, taustalaulu

Hugo Cajan & Todellisuus

Hugo Cajan & Todellisuus on intohimoinen ja kokenut livebändi, jonka dramaat-tiset esiintymiset ovat keränneet arvostusta monimuotoiselta yleisöltä. He  tekevät sielukasta indie-rockia vapaudesta, rakkaudesta ja ihmisenä olemisen outoudesta.

Yhtyeessä meteliä pitävät (todennäköisesti) Suomen pisin rumpali, basisti joka on kotoisin 70-luvulta, kitaristi joka on tulossa järkiinsä ja laulaja, joka on sopivasti järjiltään.

Hugo Cajan – laulu ja kitara (pjk)
Pyry Aaltonen – kitara (pjk)
Mikke Vari – basso (metropolia)
Antti Selenius – rummut (pjk)

Cecil Opia

Cecil Opia on 24-vuotias vaihtoehtopop-artisti ja tuottaja. Hänen musiikkinsa on melankolista ja tunteikasta vaihtoehtopoppia, jossa on vaikutteita modernin Alt-Popin lisäksi myös viime vuosituhannen vaihteen Trip-Hopista ja Shoegazesta. Sanoitukset ovat maalailevia sekä tunteellisesti rikkaita. Ne sisältävät Cecil Opialle henkilökohtaisia aiheita kuten mielenterveys, eristyneisyys sekä kokemuksiani transsukupuolisena ihmisenä. Näitä käsittelemällä hän pyrkii saamaan kuulijan tuntemaan olonsa vähemmän yksinäiseksi.

Cecil Opia tähtää musiikillaan kansainvälisille markkinoille ja soundin kinemaattisuuden myötä hän kokee myös sen sync-potentiaalin elokuviin, TVseen ja videopeleihin.

Cecil Opia – kaikki
Yaya – laulu
Emi Linna – tanssi

kirsikka-alisa

kirsikka-alisa on 22-vuotias laulaja, multi-instrumentalisti sekä lauluntekijä. Hän  tekee suomenkielistä musiikkia, jonka inspiraationi lähteenä ovat toimineet mm. artistit, kuten Syskofrenia ja Entäs Peltonen?.

Hän pyrkii ilmaisemaan tyyliään ja estetiikkaansa luovalla harmonialla, tekstillä, mieleenpainuvilla riffeillä , sekä referensseillä muihin biiseihin. Läheisimmät genret ovat jazz ja pop.

Bändinsä kanssa kirsikka-alisa pyrkii live-henkisyyteen ja ns. orgaaniseen estetiikkaan myös studiossa. Tulevaisuudessa heidän tarkoitus on äänittää ep:n verran biisejä ja Uudestaan -biisi saattaa jopa olla kirsikka-alisan ensimmäinen sinkku!

Alisa Vishniakova – liidilaulu
Miika Saari – rummut 
Samuli Manu – kitara 
Jp Jyväsjärvi – koskettimet
Lauri Ikävalko – basso, tuurajana Juuso Palsio 
Pirita Pättikangas ja Julia Janakka – taustalaulut

Aku Keinonen

Suomen pop-tähtitaivaalla on paikka uudelle laulaja-lauluntekijälle, Aku Keinoselle. Sen hän osoitti hurmatessaan yleisön tarinankerronnalla, musikaalisuudella ja tunteella The Voice of Finland -kilpailussa viime vuonna.  Sosiaalisessa mediassa hänen esiintymisiään on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa.

Akulla on herkkä ja empaattinen kertojaääni. Suomenkielinen lauluvetoinen musiikki ja tuotanto toteutuvat livenä samoin elementein kuin studiossa. Aku on multi-instrumentalisti, jonka musiikin ilo on tarttuvaa. Estetiikassa kuuluu ja näkyy maanläheisyys ja lämpö.

Aku valittiin vuoden 2024 Teoston Top 20 – Future Hitmakers -kurssille toplineriksi. Akun artistiudelle ja musiikille tärkeitä tienviittoja ovat esimerkiksi Lewis Capaldi, Ed Sheeran ja Adele.

Juuso Grönmark – rummut
Vilja Tabell – basso
Saku Nikkanen – flyygeli
Emil Pasanen – kitara
Olli Tomberg ja Sanna Peltomäki – taustalaulut

PIMEE

PIMEE on alt-suomirockin uusi artisti ja biisintekijä-kitaristi. Hänen musiikkinsa on kantaa
ottavaa, suoraa tekstiä maailman menosta & rouheita riffejä. PIMEE on nuori kapinallinen,
joka rikkoo rajoja. Debyyttisingle “pimeässä ei nää” ilmestyi 19.1.2024 ja pääsi suoraan
Spotifyn “New Music Friday Suomi”, “Suomirock tänään” ja “EQUAL Suomi”- listoille. Toinen
single “maailma on paha paikka” ilmestyy 15.3.


Musiikin ja koko artistiuden tavoite ja aikomus on ottaa kantaa tärkeisiin asioihin, ja tuoda
niitä näkyville. Pääteemoja ovat mielenterveys, hukassa oleminen ja yksinäisyys, yhteiskunta
ja sen kelkassa pysytteleminen tai sieltä putoaminen. PIMEEn tavoite on olla aktiivisesti
keikkaileva artisti, jonka keikoilla ja julkaisuissa kapinahenkisyys luo yhteenkuuluvuuden
tunnetta, “vaikka välillä menee päin helvettiä niin eteenpäin mennään”! Tavoite on luoda
elämänmittainen ura musiikilla, joka on tehty täysin sydämellä.

Anni Palojärvi – laulu, kitara
Tuomas Kytölä – kitara
Leevi Könttä – basso
Oskari Ojajärvi – rummut

Favourite Colours

Biisintekijä/tuottaja Aaro Seppäsen johtama Favourite Colours tasapainoilee sulavasti eteerisen dreampopin ja astetta väkevämmän indierockin välillä

Orgaanista ja elektronista soundimaailmaa yhdistelevä tuotanto venyttää totuttuja poprockin kaavoja, ollen samalla kuitenkin helposti lähestyttävää tarttuvine melodioineen. Yhtyeen tärkeimpiä esikuvia ovat mm. Cocteau Twins, M83, Talk Talk ja Tame Impala.

Seppäsen (laulu) ohella Favourite Coloursissa soittavat Niilo Suihko (rummut), Ilmo Cantell (basso), Atte Aaltonen (kitara) ja Valtteri Tuominen (koskettimet). Yhtye tekee lujasti töitä kestävän ja taloudellisesti vakaan uran luomiseksi musiikkialalla. Myös kansainvälisen uran edistäminen on relevantti tavoite, sillä lyriikat ovat englanniksi ja merkittävimmät vaikutteet tulevat anglosaksisista maista. Favourite Coloursin tuotanto erottuu edukseen vahvoilla tunnelmillaan ja elokuvallisuudellaan, niinpä ryhmä suunnittelee tulevaisuudessa panostavansa lisäksi musiikin synkronointiin.

Keskiviikko 20.3. klo 18

Orkesteri Elämän luonne esittää: Yona -tribuutti
Uniikki seitsemän soittajan muodostama Elämän luonne -orkesteri versioi Yonan musiikkia monipuolisesti – mukana on niin alkuvuosien tuotantoa kuin viimeisimpiäkin helmiä. Tule kokemaan ”yllättävän sykähdyttävä setti” täynnä isoja tunteita. Yona-fanit ja tulevat Yona-fanit, tänne kaikki ovat tervetulleita!
Anni Soimasuo: laulu
Julia Janakka: laulu
Jussipekka Jyväsjärvi: koskettimet
Miro Räsänen: kitara
Saku Nikkanen: haitari/koskettimet
Juuso Grönmark: rummut
Vilja Tabell: basso
Pirita Pättikangas – viulu
Sanni Rämö – viulu
Minja Bovellan – alttoviulu
Carolina Stenbäck – sello

LEMPI

Laulaja-laulunkirjoittaja LEMPI leikkii lauluissaan tarun ja todellisuuden rajapinnoilla. Laulujen sisäiset käänteet ja vastakohtien törmäykset tuovat musiikin tehokkaasti, mutta turvallisesti kuulijan ulottuville.

LEMPIn ilmaisussa risteytyvät herkkyys ja vahvuus. Sanoituksissa kipuillaan kasvua ja etsitään eteenpäin vieviä polkuja. Välillä kaadutaan ja kuljetaan vääriin suuntiin kuitenkin luottaen elämän suureen kantokykyyn.
Hanna Raittila – laulu
Jp Jyväsjärvi – piano ja kitara

Julia

Julia on 20-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka esittää akustista poppia. Hän kirjoittaa kappaleita, jotka ovat helposti lähestyttäviä, herkkiä ja kertovat samaistuttavista aiheista. Sanoma on vahvasti jokaisen kappaleen keskiössä.
Julia Janakka – laulu
Oscar Vogt – kitara

Hugo Cajan

Hugo Cajan kirjoittaa sielukasta bändivetoista indie-rockia.
Hänen musiikkinsa on vapautta, rakkautta ja kapinahenkeä.
Yhdistelmä indie-popia, new-wavea ja ihmisenä olemisen outoutta.
Kekseliäitä sävellyksiä sekä monitasoista, puhuttelevaa lyriikkaa.

60-luvun virtaa,
70-luvun tarkkuutta,
80-luvun hulluutta,
90-luvun angstia ja
2000-luvun kestänyt elämä.

  1. Otava
  • Laulu rakkaudesta
  1. Aurinko
  • Laulu kasvamisesta

Hugo Cajan – Laulu ja Kitara
Pyry Aaltonen – Kitara
Mikke Vari – Basso, Kontrabasso
Antti Selenius – Rummut
Pirita Pättikangas – Viulu
Minja Bovellan – Alttoviulu
Aatos Hakkarainen – Sello
Lume Himanen – huilu

Jenny

Jenny on helsinkiläinen laulaja ja lauluntekijä, joka kirjoittaa vaihtoehtopoppia arkisista teemoista kauniiseen estetiikkaan puettuna. Inspiraatio laulajan kappaleisiin löytyy usein ihmissuhteista, suurista tunteista ja luonnosta. Herkkä tulkinta ja syväluotaavat tekstit ovat Jennyn kappaleiden ytimessä. Jennyn kanssa kappaleita tulkitsemassa on kitaristi Wiljami Miettunen.
Jenny Jalkanen – laulu
Wiljami Miettunen – sähkökitara

Vilja Kaarento

Vilja Kaarento – laulaja, lauluntekijä
JP Jyväsjärvi – piano, kitara
Vilja Tabell – basso
Juuso Grönmark – rummut
Anni Soimasuo – viulu

kirsikka-alisa

Alisa Vishniakova, artistinimeltä kirsikka-alisa on 22-vuotias multi-instrumentalisti sekä lauluntekijä, joka tekee suomenkielistä musiikkia. Muunmuassa artistit, kuten Syskofrenia ja Entäs Peltonen?, ovat olleet inspiraation lähteenä hänen musiikissaan.
Keikalla kuulet luovia harmonioita, mieleenpainuvia riffejä sekä koskettavia sanoja.
Alisa Vishniakova – laulu
Julia Janakka – taustalaulu
Pirita Pättikangas – taustalaulu
Miika Saari – rummut
Samuli Manu – kitara
Jp Jyväsjärvi – piano
Lauri Ikävalko – basso

Torstai 21.3. klo 18

Shorter Miles Entourage

Shorter Miles Entourage on nuorten helsinkiläissoittajien kasaama jazz-kvintetti. Projekti lähti heidän yhteisestä halustaan soittaa Wayne Shorterin ja Miles Davisin 60-luvun jazzia, jota kuvaavat innovoivat harmoniat, soittajia puskevat sävellykset sekä kiihkeä improvisaatio. Keskinäinen kommunikointi on avainasemassa, kun bändin jäsenet luovat uutta ja jännittävää musiikkia.

Oona Mattsson – alttosaksofoni
Antti Mäkynen – trumpetti
Tyko Vaskivuori – piano
Aarni Kaivola – basso
Joona Raitakari – rummut

Pirita

Olen Pirita: artisti, muusikko ja biisinkirjoittaja Helsingistä. Teen musiikkia, joka ottaa kantaa ja upottaa tunteeseen. Tällä keikalla kuulet alunperin studioon tekemieni kappaleiden live-sovitukset 8-henkisen bändin voimin.

Tyylini on groovaavaa ja hyvin ilmaisuvoimaista alt-rnb:tä. Biiseissäni on olennaista elokuvamaiset ja synteettiset äänimaisemat, ja lisäksi usein modaalinen ja jazz-vaikutteinen harmonia on musiikkini keskiössä. Sovitan tärkeimmän harmonisen roolin usein taustalaulajille. Musiikkini ei kuitenkaan muistuta perinteistä jazzia, vaan olen tehnyt harmoniasta omani.

Parhaat ja eläväisimmät tekstini ovat raskaista aiheista kuten yksinäisyydestä ja toivottomuudesta, mutta niissä kuuluu myös sekä luonnon karuus että parantava voima.
Pirita Pättikangas – lead-laulu
Hanna Riikonen – taustalaulu
Silja Muttonen – taustalaulu
Alisa Vishniakova – taustalaulu
Miika Saari – rummut
Aatos Hakkarainen – sähköbasso
JP Jyväsjärvi – kiippari
Elli Astikainen – synth/samples
Andrea Martín – flyygeli

Perjantai 22.3. klo 18

The Complete History of Finnish NuSoul vol. 1 – A tribute to Quintessence

The Complete History of Finnish NuSoul vol. 1 – A tribute to Quintessence kumartaa syvään yhtyeelle, joka teki vuosituhannen alussa toisaalta aikaansa edellä olevaa ja samalla ajatonta, aina relevanttia sielukasta musiikkia. Quintessencen historia linkittyy vahvasti Pop&Jazz Konservatorioon. Tule kuulolle ja viihdy!
Alisa Vishniakova – laulu
Samuli Manu – kitara, taustalaulu
Jussipekka Jyväsjärvi – koskettimet, taustalaulu
Juuso Palsio – basso, taustalaulu
Niilo Suihko – rummut

Donut Time!

Donut Time on J Dillan musiikista inspiroitunut yhtye, joka kanavoi Dillan musiikkia omalla otteella. Tuottajien ja muusikoiden keskustellessa J Dillasta, he pitävät häntä hiphopin vastaavana Jazzin legendoihin John Coltraneen tai Miles Davisiin. J Dilla todella onkin suuri ja legendaarinen muusikko, ja hänet tulee muistaa.
Oletko kokenut saksofonilla ja vokoderilla höystettyä hip-hop-groovea LIVENÄ? Nyt on tilaisuutesi! Mukana on myös DJ-setti ja kaksi räppäriä.
Bongsoo Jeong – Saksofoni, EWI, Rap
Tyko Vaskivuori – Koskettimet
Michael Bogdanov – DJ, Rap
Aarni Kaivola – Basso
Leevi Heikkilä – Rummut
Hanna Lehmonen – Laulu
Atso Dunkel – Laulu

Soul What?

Soul what? on groovaavaa neo soulia tarjoileva kokoonpano. Maukkaat ja mausteiset melodiat tuovat taattua tunnelmaa tähän iltaan. Keikalla kuulemme mm. Erykah Badun, Jill Scottin sekä Lauryn Hillin tuotantoa. Erityistä tässä kokoonpanossa on se, että lähes kaikki jäsenet laulavat!

Alisa Vishniakova – laulu
Eerika Patrakka – laulu, alttosaksofoni
Elli Astikainen – keyboard, taustalaulu
Oscar Vogt – sähkökitara, taustalaulu
Felicia Wadenström – sähköbasso, taustalaulu
Miika Saari – rumpusetti, taustalaulu
Santeri Saari – perkussiot
Rebecca Ekman – trumpetti
Waltteri Hirvonen – tenorisaksofoni
Veera Aliska – pasuuna

Maanantai 25.3. klo 18

(Living in Parentheses) plays Porcupine Tree & Steven Wilson

Elämme jo kevätaikaa, mutta illat ovat yhä pimeitä ja koleita. Porcupine Treen ja Steven Wilsonin tuotantoa esittävä (Living in Parentheses) -tribuuttiyhtye saapuu kuitenkin Arabiasaliin 25.3. klo 18:00 tarjoilemaan hämärään sopivaa musiikkia. Keikalla kuullaan tuotantoa, jossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla herkkyys, mystisyys, rouheat riffit ja elämääkin suuremmat soolot. Mikäli siis kaipaat pysäyttävän musiikkielämyksen, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaamme!
Olli Tomberg: laulu
Juho Wainio: kitara, laulu
Joonas Tikka: kitara
Jussipekka Jyväsjärvi: koskettimet
Anni Palojärvi: basso, laulu
Antton Koski: rummut
Lume Himanen: poikkihuilu

Project Tehdasmusiikkia

Yhtye soittaa Pekka Pohjolan musiikkia painottuen 1970/1980 lukujen taitteen tuotantoon. Tulkintojen lähtökohtana on käytetty Pohjolan kokoonpanojen llive-esityksiä. Project Tehdasmusiikkia tuo esille Pohjolan sävellysten lapsenomaisuutta ja leikkisyyttä.
Mio von Reiche – kitara
Eero Vehkaluoto – koskettimet
Aarni Kaivola – basso
Felix Paulasto – rummut

The Best Of Fools plays Led Zeppelin

The Best Of Fools on neljän hengen bändi, joka on omistautunut tuomaan Led Zeppelinin klassisia hittejä uudelleen eloon. Tarjoamme raskasta rockia jykevien kitarariffien, deeppien bassolinjojen, päräyttävien vokaalien ja villien rumpurytmien kera. Tule ja koe rockin voima!
Felicia Wadenström – basso
Viivi Rättyä – laulu
Aapo Kokko – sähkökitara
JP Jyväsjärvi – piano
Antti Selenius – rummut

I Have A Dream -musikaalikonsertti

Tämä on yksi meidän unelmistamme. Oma musikaalikonsertti.

Hanna Raittilan ja Vilja Kaarennon musikaalinhuuruiset elämät ristesivät ensimmäistä kertaa syksyllä 2020 Lärkkulla Musical kansanopistossa. Lauluopinnot jatkuivat myöhemmin yhteistä polkua pitkin Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa, missä idea musikaalikonsertista syntyi.

Maanantaina 25.3.2024 Arabiasalissa kuullaan 19:30 alkaen tunnin verran musikaalikappaleita eri vuosikymmeniltä. Kappaleet ovat sovitettu omalle kymmenpäiselle kokoonpanollemme, josta emme voisi olla ylpeämpiä.

Kaiken takana on unelmat. Mitä musikaalikappaleita laulat yksin kotona peilin edessä eniten? Minkä biisien esittämisestä olet aina haaveillut? Minkä roolihahmojen tarinat haluaisit kertoa yleisön edessä, jos saisit?

Kutsumme teidät lämpimästi todistamaan unelmiemme konserttia.
Vilja Kaarento – laulu
Hanna Raittila – laulu
Antti Kolehmainen – kitara
Maks Kruglov – rummut
Olavi Miettinen – basso
Elli Astikainen – piano
Anni Soimasuo – taustalaulu
Juulia Janakka – taustalaulu
Sanni Rämö – viulu
Pirita Pättikangas – viulu
Minja Bovellan – alttoviulu
Vilma Peltokangas – sello
Waltteri Hirvonen – saksofoni
Jimi Ahola – miksaus

Tiistai 26.3. klo 18

Talking HKI

New wave -legenda Talking Heads saa Helsingin puhumaan, kun Pop&jazz -konservatorion seitsenhenkinen opiskelijaryhmä TALKING HKI luo katsauksen yhtyeen tuotantoon keväällä 2024.
Stop making sense.
Hugo Cajan – Laulu & Kitara
Otto Pirttiperä – Laulu & Kitara
Nora Moberg – Taustalaulu
Anni Palojärvi – Koskettimet
Ilmo Cantell – Basso
Oskari Ojajärvi – Rummut
Miika Saari – Perkussiot

Michael Jackson Tribute

Popin kuningas Michael Jackson ei esittelyjä kaipaa. Tutut hitit menevät suoraan jalan alle mukaansatempaavilla rytmeillään sekä piilotetut helmet tuovat mukanaan maagisen tunnelman, jota et halua missata! Hee hee!
Sanna Peltomäki – laulu
Olli Tomberg – laulu, kitara
Isak Schulman – kitara, taustalaulu
Anni Palojärvi – basso, taustalaulu
Alisa Vishniakova – koskettimet, taustalaulu
Oskari Ojajärvi – rummut

Prince Tribute

Prince Tribute on yhtye, joka on omistautunut kunnioittamaan musiikillisen neron, Prince Rogers Nelsonin uskomatonta musiikillista perintöä. Uppoudu maailmaan, jossa Princen henki elää edelleen. Yhtyeemme on enemmän, kuin pelkkä musiikillinen kunnianosoitus; se on matka Princen lumoavaan universumiin. Hetkestä, jolloin valot himmenevät ja musiikki alkaa, sinut kuljetetaan tämän musiikki-ikonin hypnotisoiviin esityksiin.
Syvällisen rakkauden Princen musiikkiin omaava ja sähköisellä lavapreesenssillä varustettu Prince tribute kanavoi soitossaan itse purppuraprinssiä ja tarjoaa ultimaattisen Prince kokemuksen.
Emil Pasanen – Kitara
Aku Keinonen – Laulu, Kitara
Felicia Wadenström – Basso
Saku Nikkanen – Koskettimet
Antton Koski – Rummut

Joni Mitchell -tribuutti

Tervetuloa Joni Mitchell -tribuuttiin! Astu mukaan ja juhli yhden musiikin suurlegendan, 79-vuotiaan Joni Mitchellin, monipuolista uraa. Konsertissamme kohtaavat folk-laulut niin 1971-luvun herkältä ja rehelliseltä ”Blue”-albumilta kuin vivahteikkaat fuusiojazz-kappaleet myöhemmiltä vuosikymmeniltä.
Tribuutissa halutaan tuoda esiin paitsi Jonin tekstit ja taiteilijuus, myös kiinnittää erityisesti huomiota siihen, miten tarinat heräävät eloon bändin yhteissoitossa. Kuten Joni itse sen jo aikaisessa vaiheessa ymmärsi: yhteistyötä tekemällä ja kuuntelemalla muusikot vievät tarinaa eteenpäin, oli kyse sovittamisesta tai improvisoinnista.
Bongsoo Jeong – saksofoni
Aarni Kaivola – basso
Hanna Lehmonen – laulu
Alex Mikkola – kitara & taustalaulu
Joona Raitakari – rummut
Mio von Reiche – kitara
Andrea Martín – koskettimet & taustalaulu
Santeri Saari – perkussiot

Keskiviikko 27.3. klo 18

RITMO 14

Rytmiä, makua ja väriä!! RITMO14 on afro-perulaista musiikkia äänittävä, sovittava ja esittävä orkesteri. Projekti on syntynyt lukemattomien nauruntäyteisten nuotinkirjoitusiltojen tuotoksena, joiden tulokset on viety suuriin, koko 14-henkisen bändin aamuisiin yhteistreeneihin.

Yhtye on tutkinut perulaisten rytmien fraseerausta, historiaa ja soittokulttuuria, käyttäen ensitreenit natiivien rytmien harjoittelemiseen. Sovittettuaan pääosin Afro Peruvian Jazz Orchestran (APJO) tuotantoa, orkesteri on äänittänyt kolme demoa Finnvox-studioilla, jotka ovat viimeistelyä vaille valmiit.

Ohjelmiston kasaamiseen on saatu kulumaan yli 500 työtuntia, joiden laskeminen aloitettiin kun huomattiin, kuinka pitkä prosessista olisi tulossa. Se – ja periksiantamaton treenaaminen – ovat tuottaneet setillisen sekä perinteisiä perulaisia kansanlauluja että APJO:n omia sävellyksiä.

RITMO14:ssa soittaa jopa neljä rytmisoittajaa ja ammattimuusikoista koostuva jazz-orkesteri. Ohjelmisto on pääosin instrumentaalista.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme rytmikorvaa haastavasta musiikista!
Lume Himanen – huilu
Hugo Haukkamaa – trumpetti
Bongsoo Jeong – alttosaksofoni
Eerika Patrakka – tenorisaksofoni
Veera Aliska – pasuuna
Elmeri Karjalainen – baritonisaksofoni
Antton Koski – rumpusetti
Antti Salli – cajon
Santeri Saari – congat
Timo Tihtonen – kaikki säksättimet + timbales
Juuso Palsio – sähköbasso
Matias Cukurs – sähkökitara
Mikko Blom – piano
Milena Albanese – syntikat

Brofeetat

Brofeetat ovat tulleet julistamaan poikabändien ilosanomaa!

Isoi juttui tulos, stay tuned 😉
Olli Tomberg – laulu ja kitara
Aku Keinonen – laulu, kitara ja piano
Miro Räsänen – kitara ja taustalaulu
Saku Nikkanen – kosketinsoittimet ja taustalaulu
Santeri Saari – perkussiosoittimet ja taustalaulu
Aatos Hakkarainen – basso ja sello
Oskari Ojajärvi – rummut

Tiistai 2.4. klo 18

On a Monday – Tribute to Radiohead

Radiohead tunnettiin alku-urallaan nimellä On a Friday, koska bändi harjoitteli perjantaisin. Hieman eri päivänä harjoitellut yhtyeemme tuo nyt yleisön kuultavaksi kaikki nuo 90-luvun rakkaat alternative rockin helmet maustettuna yhtyeen muutamalla 2000-luvun melankolisella taiderockkappaleella. Yhtyeemme jäseniä yhdistää Pop & Jazz Konservatoriolla opiskelun lisäksi yhteinen rakkaus tämän valtavirran reunoilla aina taitavasti taiteilleen yhtyeen musiikkiin. Varaudu siis lukuisiin efektipedaaleihin, paikoitellen kaaoottiseenkin energiaan ja hypnoottisiin grooveihin!
Miika Saari – rummut
Anni Palojärvi – basso
Nora Moberg – koskettimet, taustalaulu
Alex Mikkola – laulu, akustinen kitara
Hugo Hagström – laulu, kitara
Joonas Tikka – kitara

Stupid 4

Tervetuloa. Olemme Stupid 4. Tapaa Stupid 4. Kyllä olemme Stupid 4. Tervetuloa tapaamaan meidät. Tavataan nyt!
Matias Cukurs – kitara
Samuli Manu – kitara
Juuso Palsio – basso
Antton Koski – rummut

Hit that Snare plays Paramore Riot!

Hit that Snare on tribuutti Paramoren Riot! läpimurtoalbumille. Bändi soittaa levyn kokonaisuudessaan ja järjestyksessä alusta loppuun sisältäen mm. listahitit That’s What You Get, Misery Business ja crushcrushcrush.
Sanna Peltomäki – Laulu
Pyry Aaltonen – Kitara
Antti Kolehmainen – Kitara
Juha Pikkarainen – Basso
Antti Selenius – Rummut

The Beyoncé Experience

Minttu Suo – laulu
Olivia Ainali – taustalaulu
Vilja Kaarento – taustalaulu
Thomas Aura – rummut
Miro Räsänen – kitara
Pate Ladvelin – basso
Elli Astikainen – koskettimet
Sanni Rämö – viulu
Eerika Patrakka – saksofoni
Rebecca Ekman – trumpetti
Veera Aliska – pasuuna

Peppi Selin – tanssi
Netta Kulmala – tanssi
Siiri Simonen – tanssi
Emilia Karlsson – tanssi