Musiikkiopetus

ALLE KOULUIKÄISTEN MUSKARIT
MUSIIKKIHARRASTUS
AMMATILLINEN KOULUTUS
MUSKARIT AIKUISILLE & SENIOREILLE
POP & JAZZ OPEN – KAIKILLE AVOIN TARJONTA
POPJAZZLEIRI

Koulutustarjonta

Me Pop & Jazz Konservatoriolla haluamme korostaa sitä, että oppia voi iästä riippumatta. Musiikkiopetuksemme on tarkoitettu kaikenikäisille, vauvasta vaariin.

Ohjaamme vuosittain satoja lapsi- ja aikuisharrastajia elämää rikastavaan musiikkiharrastukseen sekä koulutamme korkeatasoisia musiikkialan ja musiikkituotannon ammattilaisia.

Musiikin merkitys on uskomaton: Se aktivoi aivoja erityisesti lapsena, mutta musiikilla on positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin koko eliniän ajan. Tutkimusten mukaan musiikkia harrastavat lapset ovat muita tarkkaavaisempia. Aikuisiällä musiikkiharrastus muun muassa parantaa muistia ja vanhusten riski dementoitua pienenee.

Pop & Jazz Konservatorion musiikkiopetus on oppilaslähtöistä ja asiantuntevaa. Tule mukaan innostavan harrastuksen pariin tai opiskele musiikista ammatti!

Musiikkiopetusta vauvasta vaariin

Pop & Jazz Konservatorio koksketinsoittimet

Tarjoamme musiikkiopetusta kaikille musiikin ystäville: niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin senioreillekin. Opintopolku Pop & Jazz Konservatoriossa voi alkaa jo vauvana muskarin perheryhmässä. Hieman vanhemmille alle kouluikäisille on valittavana rytmimuskari tai soitinmuskari.

Muskareita on tarjolla myös aikuisille ja senioreille, jotka ovat kiinnostuneita rennosta yhteismusisoinnista. 

Kouluikäiset lapset voivat valita esimerkiksi bändipajan tai kuoron. Tavoitteellisemmat kouluikäiset musiikin harrastajat voivat hakea soitinvalmennukseen tai musiikin taiteen perusopetukseen.

Pop & Jazz Konservatorio tarjoaa alan johtavaa ammatillista opetusta Suomessa. Mikäli musiikki kiinnostaa ammattina, voi Pop & Jazz Konservatoriossa opiskella musiikkialan perustutkinnon, jossa valittavana on musiikin osaamisala tai musiikkiteknologian osaamisala. 

Musiikkituotannon ammattitutkinto on tarkoitettu jo alalla työskenteleville tai musiikkialan perustutkinnon suorittaneille.

Tähän
visuaalinen
kuvaus
opintopolusta

Näin haet opiskelemaan

Muskarit

Muskarit tarjoavat musiikkiopetusta konservatorion tiloissa. Mukaan voi tulla kuka vain, ilman pääsykokeita tai soveltuvuustestejä.

Muskariin, bändipajaan ja kuoroon paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Bändipaja ja kuoro

Bändipaja ja kuoro tarjoavat musiikkiopetusta konservatorion tiloissa. Mukaan voi tulla kuka vain, ilman pääsykokeita tai soveltuvuustestejä.

Muskariin, bändipajaan ja kuoroon paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Perusopetus

Soitinvalmennukseen sekä musiikin taiteen perusopetuksen soitin- ja lauluopintoihin hakeudutaan oppilasvalinnan kautta. Uusia oppilaita otetaan vapautuville paikoille.

Ammatillinen koulutus

Ammatilliseen koulutukseen haetaan yhteishaun aikana.

Haku on kaksivaiheinen, ja opiskelijavalinnat tehdään pääsy- ja soveltuvuuskokeiden perusteella.

Pop & Jazz Open

Pop & Jazz Open on kaikille avointa musiikkiopetusta – lähtötasosta tai asuinpaikasta riippumatta. Pop & Jazz Open tarjoaa Suomen parasta rytmimusiikin verkko- ja lähiopetusta lähes 50 vuoden ammattitaidolla. Tutustu tarjontaan verkkokaupassamme!

Pop & Jazz Konservatoriossa musiikkiopetus on korkeatasoista, asiantuntevaa ja laadukasta. Lue entisten opiskelijoidemme kokemuksia opiskelusta täältä!

Scroll to Top