Pop & Jazz Konservatorio

VUOKRAA TILOJA

Vuokrattavia tiloja studiosta konserttisaliin

Pop & Jazz Konservatoriossa on opetustiloja yhteensä yli 5000 neliötä. Studiotilamme mahdollistavat korkeatasoisten äänitysten tekemisen. Arabiasali ja Popjazz-sali luovat loistavat puitteet eri kokoisien tilaisuuksien järjestämiseen. Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Pia Bondestam, puh. 0400-135402, pia.bondestam(a)popjazz.fi.

Arabiasali suuriin yleisötilaisuuksiin

Arabiasali toimii Pop & Jazz Konservatorion ja Metropolia Ammattikorkeakoulun pop/jazzmusiikin -koulutusohjelman konserttisalina. Tilaa vuokrataan myös muuhun käyttöön, koska se monipuolisen varustuksensa, siirrettävän katsomon ja hyvän akustiikan ansiosta sopii mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen.

Konserttisalissa on auditoriotyyppinen nouseva katsomo, johon mahtuu istumaan 236 henkilöä. Katsomo on moottoroitu, joten se voidaan vetää kasaan, jolloin saadaan lisää esiintymistilaa. Tällöin konserttisaliin voidaan ottaa enintään 500 henkilöä.

Arabiasalin tekninen varustus

Äänentoisto: Avid S6L-32D, Meyer Sound-äänijärjestelmä, ProTools HD
Backline: Steinway & Sons -flyygeli, perusyhtyevarustus
Valaistus: Avolites Pearl Expert & Expert Touch, kattavasti liikkuvia
AV-varustus: videotykki, laskettava valkokangas

Lisätietoja Arabiasalin tekniikasta:

Ossi Pelttari (ääni)
0400 135403
ossi.pelttari(a)popjazz.fi

Popjazz-salista konsertille intiimit puitteet

Popjazz-salissa voidaan järjestää pienempiä, noin 50-60 hengen yleisötilaisuuksia. Salissa on vakiona Yamaha-flyygeli ja perusyhtyevarustus, PA-järjestelmä, pieni valosetti sekä av-varustuksena datatykki ja valkokangas.

Äänitysstudio suurellekin kokoonpanolle

Pop & Jazz Konservatorion Arabiasalin yhteydessä on korkeatasoinen digitaalinen äänitysstudio, jonka akustiikka on Andy Munron suunnittelema. Studiossa on yksi tarkkaamo sekä iso ja pieni soittotila. Isoon soittotilaan sopii vaikka big band soittamaan.

Myös Arabiasalin live-esitykset on mahdollista äänittää studiossa. Studiossa on Pro Tools/HD -järjestelmä. Äänitysstudion ulkopuolisesta palvelumyynnistä vastaa Metropolia Ammattikorkeakoulu. Yhteyshenkilö studiomestari Janne Vikstén, p. 0400 863281

Opetustilat harjoitteluun eri soitinryhmille

Opetustilat on jaettu soitinryhmittäin basso-, kitara-, laulu-, puhallin-, piano-, rumpu- ja yhtyeluokkiin. Luento- ja yhtyeluokissa on varustus koko bändille.

Bassoluokat 5 kpl Bassoluokissa on kaksi vahvistinta, kosketinsoitin ja CD-nauhuri.
Kitaraluokat 10 kpl Kitaraluokissa on kaksi vahvistinta, kosketinsoitin ja CD-nauhuri.
Laululuokat 5 kpl Laululuokissa on akustinen piano, pieni laululaitteisto ja CD-nauhuri.
Puhallinluokat 7 kpl Puhallinluokissa on akustinen piano ja CD-nauhuri.
Pianoluokat 7 kpl Pianoluokissa on kaksi akustista pianoa ja CD-nauhuri.
Rumpuluokat 5 kpl Rumpuluokissa on kaksi rumpusettiä ja CD-nauhuri.
Yhtyeluokat 6 kpl Yhtyeluokissa on perusyhtyevarustus, joka pitää sisällään rummut, bassovahvistimen, kaksi kitaravahvistinta, sähköpianon, syntetisaattorin, laululaitteet ja CD-nauhurin.
Teorialuokat 5 kpl Kaikissa teorialuokissa on 8 kpl transkriptiolaitteistoja ja perus av-varustus sekä piano.
Luentotilat 3 kpl Jokaisessa luentotilassa on normaali luentovarustus eli tuolit ja luentopöytä sekä lisäksi perusbändivarustus, flyygeli ja av-varustus.