VUOKRAA TILOJA

Vuokrattavia tiloja studiosta konserttisaliin

Pop & Jazz Konservatoriossa on opetustiloja yhteensä yli 5000 neliötä. Studiotilamme mahdollistavat korkeatasoisten äänitysten tekemisen. Arabiasali ja Galleria luovat loistavat puitteet eri kokoisien tilaisuuksien järjestämiseen. Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Pia Bondestam, puh. 0400-135402, pia.bondestam(a)popjazz.fi.

 

Arabiasali suuriin yleisötilaisuuksiin

Arabiasali toimii Pop & Jazz Konservatorion ja Metropolia Ammattikorkeakoulun pop/jazzmusiikin -koulutusohjelman konserttisalina. Tilaa vuokrataan myös muuhun käyttöön, koska se monipuolisen varustuksensa, siirrettävän katsomon ja hyvän akustiikan ansiosta sopii mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen.

Konserttisalissa on auditoriotyyppinen nouseva katsomo, johon mahtuu istumaan 236 henkilöä. Katsomo on moottoroitu, joten se voidaan vetää kasaan, jolloin saadaan lisää esiintymistilaa. Tällöin konserttisaliin voidaan ottaa enintään 500 henkilöä.

Arabiasalin tekninen varustus

 • Äänentoisto: DigiDesign Venue, D & B -äänentoisto, ProTools HD
 • Soittimet: Konserttisalissa on Steinway & Sons-flyygeli ja perusyhtyevarustus
 • Valaistus: 54 himmenninkanavaa (á 3 kW), kattava perusvalaisinkalusto (listaus) sekä Avolites Pearl Expert valopöytä
 • AV-varustusta: datatykki, piirtoheitin, valkokangas ja digitaalinen monikameratallennus.

Lisätietoja Arabiasalin tekniikasta:

Ossi Pelttari (ääni)
0400-135403
ossi.pelttari(a)popjazz.fi
Sami Sirniö (valo)
0400-135406
sami.sirniö(a)popjazz.fi

 

Galleria-salista konsertille intiimit puitteet

Galleriassa voidaan järjestää pienempiä, noin 50-60 hengen yleisötilaisuuksia. Salissa on vakiona Yamaha-flyygeli ja perusyhtyevarustus, PA-järjestelmä, pieni valosetti sekä av-varustuksena datatykki ja valkokangas.

 

Äänitysstudio suurellekin kokoonpanolle

Pop & Jazz Konservatorion Arabiasalin yhteydessä on korkeatasoinen digitaalinen äänitysstudio, jonka akustiikka on Andy Munron suunnittelema. Studiossa on yksi tarkkaamo sekä iso ja pieni soittotila. Isoon soittotilaan sopii vaikka big band soittamaan.

Myös Arabiasalin live-esitykset on mahdollista äänittää studiossa. Studiossa on Pro Tools/HD -järjestelmä. Äänitysstudion ulkopuolisesta palvelumyynnistä vastaa Metropolia Ammattikorkeakoulu. Yhteyshenkilö studiomestari Janne Vikstén, p. 0400 863281

 

Opetustilat harjoitteluun eri soitinryhmille

Opetustilat on jaettu soitinryhmittäin basso-, kitara-, laulu-, puhallin-, piano-, rumpu- ja yhtyeluokkiin. Luento- ja yhtyeluokissa on varustus koko bändille.

 • Bassoluokat 5 kpl. Bassoluokissa on kaksi vahvistinta, kosketinsoitin ja CD-nauhuri.
 • Kitaraluokat 10 kpl. Kitaraluokissa on kaksi vahvistinta, kosketinsoitin ja CD-nauhuri.
 • Laululuokat 5 kpl. Laululuokissa on akustinen piano, pieni laululaitteisto ja CD-nauhuri.
 • Puhallinluokat 7 kpl. Puhallinluokissa on akustinen piano ja CD-nauhuri.
 • Pianoluokat 7 kpl. Pianoluokissa on kaksi akustista pianoa ja CD-nauhuri.
 • Rumpuluokat 5 kpl. Rumpuluokissa on kaksi rumpusettiä ja CD-nauhuri.
 • Yhtyeluokat 6 kpl. Yhtyeluokissa on perusyhtyevarustus, joka pitää sisällään rummut, bassovahvistimen, kaksi kitaravahvistinta, sähköpianon, syntetisaattorin, laululaitteet ja CD-nauhurin.
 • Teorialuokat 5 kpl. Kaikissa teorialuokissa on 8 kpl transkriptiolaitteistoja ja perus av-varustus sekä piano.
 • Luentotilat 3 kpl. Jokaisessa luentotilassa on normaali luentovarustus eli tuolit ja luentopöytä sekä lisäksi perusbändivarustus, flyygeli ja av-varustus.

 

ATK-musiikkiteknologia- ja projektityöluokka

Pop & Jazz Konservatorion Galleria-siiven tiloihin on rakennettu moderni atk- ja musiikkiteknologialuokka. Sen viereen on sijoitettu vielä musiikkiteknologian projektityöluokka, joka toimii myös pienimuotoisena äänitysstudiona.