Laadun varmistaminen

TOIMINTA JA ARVOT
HANKKEET
LAADUN VARMISTAMINEN
ALUMNIT
POP & JAZZ KONSERVATORION TARINA

Laatutyö tarkoittaa tehokasta ja oikein tehtyä arkea, jossa keskiössä on opiskelijoiden etu.

Pop & Jazz Konservatorion toimintaa kehitetään järjestelmällisellä arvioinnilla ja laadun parantaminen on integroitu osaksi oppilaitoksen arkea. Laadunvarmistus toteutetaan opetushallinnon ohjeiden mukaisesti, hyödyntäen opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien osaamista. Ammatillisessa koulutuksessa ja taiteen perusopetuksessa käytetään soveltuvin osin samoja laadun kehittämisen periaatteita. Laatujärjestelmä pohjautuu ammatillisen koulutuksen laadunhallinnan periaatteisiin sekä taiteen perusopetuksen virvatuli-itsearviointimalliin ja neliapila-oppaaseen.

Konservatorion laadunhallintajärjestelmä kuuluvat vuosittaiset itsearviointisuunnitelmat ja -raportit, joissa hyödynnetään palautejärjestelmän tuloksia sekä jatkuvan sisäisen auditoinnin yhteenvetoja. Myös konservatorion suunnitelma opiskelijan osaamisen arvioinnin toteuttamisesta ammatillisessa koulutuksessa on osa laadunhallintajärjestelmää. Laadun kehitystyötä johtaa oppilaitoksen johtoryhmä, ja laatupäällikkönä toimii vararehtori Ulrika Kauniskangas.

Laatutyön keskeiset tulokset runsaan kymmenen vuoden ajalta löytyvät tältä sivulta.

Ammatillisen koulutuksen laatutyö

Pop & Jazz Konservatorion musiikkialan perustutkinnon ja musiikkituotannon ammattitutkinnon laadun varmistamisen keskeiset tulokset.

Musiikin taiteen perusopetuksen laatutyö

Pop & Jazz Konservatorion musiikin taiteen perusopetuksen laadun varmistamisen keskeiset tulokset.

Scroll to Top