Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Laulunkirjoittajien ilta @ Oulunkylän kirjasto

15.3.2023 @ 18:00 - 19:00

Laulunkirjoittajien illan aikana Pop & Jazz Konservatorion laulunkirjoittamista opiskelevat oppilaat kertovat biisinteosta, säveltämisestä ja lyriikoiden kirjoittamisesta sekä esittävät omaa tuotantoaan akustisesti.

Illan aikana esiintyy Venla Lankinen aka Poikailona.

Poikailona on kantaaottavaa queer-folkia, jossa rakastutaan tyttöihin, muihin ja poikiin, möyhennetään kulahtaneita käsityksiä sukupuolesta, pelätään ilmastokriisiä, muistellaan lapsuusaikoja, haaveillaan hiljaisesta elämästä, jutellaan öisin Tove Janssonille ja silitellään huolestuneita ystäviä uneen.

Lempeä folk naurattaa ja itkettää ja toivottavasti lohduttaa, varsinkin kun maailma ympärillä muuttuu päivä päivältä pelottavammaksi. Poikailona on kuin suomeksi laulava, modernin ajan Dylan, jonka rauhanlaulut ovat valitettavasti yhä ajankohtaisia.

Artistilla ei ole vielä julkaistua musiikkia, mutta sitäkin riemua on tiedossa tulevaisuudessa – joskin laulujen sanomalle ominaisesti kaikessa rauhassa. Sosiaalisesta mediasta Poikailonan löytää tiktokista ja instagramista nimellä @poikailona. Vaikka levyllä tullaankin kuulemaan myös muita taitavia (ja kivoja) muusikoita, Poikailona esiintyy tällä kertaa yksin kitaransa kanssa.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Oulunkylän kirjasto

Tiedot

Päivämäärä:
15.3.2023
Aika:
18:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Oulunkylän kirjasto
Kylänvanhimmantie 27
Helsinki, 00640 Suomi
+ Google Map
Puhelin
(09) 3108 5064
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto