Pop & Jazz Konservatorio

BÄNDIPAJA

Bändipajat (7-12 -vuotiaille)

Bändipajat ovat 7-12 -vuotiaille tarkoitettuja avoimen opetuksen ryhmiä, jossa musiikkia harrastetaan rennosti viikoittaisilla tunneilla. Bändipajat jakautuvat 7-9 -vuotiaiden pajoihin, 10-12-vuotiaiden pajoihin sekä bändipajoihin, joissa oppilaat ovat jo valinneet oman soittimen ja haluavat keskittyä sen soittamiseen. Alla tarkemmat kuvaukset ryhmistä.

Bändipajapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi ensimmäisen käyntikerran jälkeen. Lukukausimaksu laskutetaan pääsääntöisesti täysimääräisenä riippumatta siitä, missä vaiheessa lukukautta lapsi aloittaa. Mikäli bändipajalainen keskeyttää tai lopettaa opintonsa lukukauden jo alettua, ei maksettua lukukausimaksua palauteta. Opettajan ollessa esteellinen pitämään tuntia, pyrimme järjestämään sijaisen. Mikäli tunti kuitenkin peruuntuu, siitä ilmoitetaan viestillä. Jos lukukauden aikana bändipajatunteja peruuntuu enemmän kuin kaksi kertaa, sovimme huoltajien kanssa tuntien korvaamisesta.

Ilmoittautumiset Eepos-painikkeen kautta. 


Bändipaja 7-9 vuotiaille

Bändipaja tarjoaa mahdollisuuden harrastaa rennosti musiikkia kerran viikossa. Tunneilla tutustutaan perinteisiin bändisoittimiin (sähkökitara, sähköbasso, koskettimet, laulu, rumpusetti) ja erilaisiin lyömäsoittimiin vuoden painotuksesta riippuen sekä harjoitellaan ryhmätyöskentelytaitoja. Oppilaat saavat itse vaikuttaa pääosin soitettavaan sisältöön.

Bändipajasta ei saa läksyjä ja kaiken tarvittavan oppii tunneilla. Tunnin aikana vaihdetaan soittimia useaan kertaan, jotta kaikki halukkaat pääsevät soittamaan mahdollisimman monipuolisesti niitä. (45 min tunti/ 190 € lukukausi).


Bändipaja 10-12 vuotiaille

Opetuksen sisältö sama kuin bändipaja 1:ssä, 60 min tunti/ 250 € lukukausi.


Bändipaja, oma soitin

Mikäli lapsi haluaa keskittyä yhteen soittimeen ja hänellä on tämä soitin, hän voi ilmoittautua ryhmiin joissa on muita oman soittimen valinneita. Oppilaat saavat itse vaikuttaa pääosin soitettavaan sisältöön. (60 min tunti/ 250 € lukukausi).