Pop & Jazz Konservatorio

MATERIAALIPANKKI

Muskarin materiaalit

Katin Kontti

Tämä materiaali on kehitetty erityisesti Pop & Jazz Konservatorion rytmimuskareiden käyttöön, mutta soveltuu mainiosti mihin tahansa!

Nuottikirja (.pdf -formaatissa, koko n. 15 MB). Kirjaan liittynyt cd-levyä on valitettavasti loppunut.


Perusopetuksen materiaalit

Instrumenttiarvioinnin uudet materiaalit

Tämä instrumenttikohtainen arviointimalli on kehitetty ja käytössä Pop & Jazz konservatoriossa. Arviointimalli on kokonaisuudessa otettu PJK:ssa käyttön vuoden 2012 alusta. Tätä ennen materiaali on ollut koekäytössä jo useita vuosia.

Ohje alla olevien instrumenttikohtaisten tiedostojen käyttöön.

Arviointimateriaali on .xls-formaatissa ja toimii kaikilla uudemmilla taulukkolaskentaohjelmilla.

Tässä jaettava materiaali on OPH:n rahoittaman kehitysprojektin loppuvaiheen tilanne (1.1.2012) ja muutaman instrumentin osalta materiaalin työstö oli tuolloin kesken (lyömäsoittimet, pasuunan opistotaso, trumpetin opistotaso ja viulun opistotaso). Kehitystyötä on jatkettu tiiviisti ja jatkuvasti näiden julkaisemisen jälkeen ja mikäli olet kiinnostunut tämänhetkisestä tilanteesta, ota yhteyttä. Näistä materiaaleista saa kuitenkin kuvan ajatusmallista, jonka perusteella instrumenttien arviointi uusittiin täydellisesti.

Voit vapaasti muokata materiaalia oman koulusi käyttöön.


Ammatillisen koulutuksen materiaalit

Mitä kaikkea musiikkialalla tehdään? Mihin voi valmistua erilaisten opiskelu- ja työpolkujen tuloksena?

Pop & Jazz Konservatorio ja Turun konservatorio ovat yhdessä luoneet koosteen, jossa on musiikkialan työelämään liittyvää verkkomateriaalia, esim. 100 videota työelämäpuheenvuoroja. Materiaalikooste “työelämäportaali” luotiin Opetushallituksen rahoittamassa Diginä musaduuniin -hankkeessa. Portaalissa on noin sata videopuheenvuoroa musiikkialalla toimivilta. Portaalin videoissa kuulet musiikkialalla toimivien ajatuksia musiikkialan ihanuudesta ja vaativuudesta.