Pop & Jazz Konservatorio

MATERIAALIPANKKI

Muskarin materiaalit

Katin Kontti

Tämä materiaali on kehitetty erityisesti Pop & Jazz Konservatorion rytmimuskareiden käyttöön, mutta soveltuu mainiosti mihin tahansa!

Nuottikirja (.pdf -formaatissa, koko n. 15 MB)

Kirjaan kuuluvaa cd-levyä on saatavana infopisteestä 0400-135410

Cd sisältää seuraavat kappaleet: Toteemieläimet, Hupsut Tupsut, Cuma Fish, On Mulla kissa, Lunta siellä, Lunta täällä, Lumileopardi, Farrucatti, Tiikerin Vuosi, Punkki-punk, Tiikerin Tenavat, Suuri Metsästäjä Sohvalla, Aurinko


Perusopetuksen matriaalit

Instrumenttiarvioinnin uudet materiaalit

Tämä instrumenttikohtainen arviointimalli on kehitetty ja käytössä Pop & Jazz konservatoriossa. Arviointimalli on kokonaisuudessa otettu PJK:ssa käyttön vuoden 2012 alusta. Tätä ennen materiaali on ollut koekäytössä jo useita vuosia.

Ohje alla olevien instrumenttikohtaisten tiedostojen käyttöön.

Arviointimateriaali on .xls-formaatissa ja toimii kaikilla uudemmilla taulukkolaskentaohjelmilla.

Tässä jaettava materiaali on OPH:n rahoittaman kehitysprojektin loppuvaiheen tilanne (1.1.2012) ja muutaman instrumentin osalta materiaalin työstö oli tuolloin kesken (lyömäsoittimet, pasuunan opistotaso, trumpetin opistotaso ja viulun opistotaso). Kehitystyötä on jatkettu tiiviisti ja jatkuvasti näiden julkaisemisen jälkeen ja mikäli olet kiinnostunut tämänhetkisestä tilanteesta, ota yhteyttä. Näistä materiaaleista saa kuitenkin kuvan ajatusmallista, jonka perusteella instrumenttien arviointi uusittiin täydellisesti.

Voit vapaasti muokata materiaalia oman koulusi käyttöön.