Pop & Jazz Konservatorio

Ohjeita omatoimiseen nauhoitteluun

Tältä sivulta löydät Pop & Jazz Konservatorion ohjeet omatoimiseen nauhoittamiseen erilaisia välineitä käyttäen.

Ohjeita löytyy mobiililaitteita ja tietokonetta varten videon tai pelkän äänen nauhoittamiseen.

Itsensä nauhoittaminen on korvaamattoman arvokas taito oman harjoittelun apuvälineeksi ja voi kasvattaa harjoittelun mielekkyyttä moninkertaiseksi. Lisäksi 2020-vuoden valitettavien covid-19-tapahtumien myötä nauhoitus voi olla paras tapa opiskella, sekä etäisyyksistä huolimatta yhä toimia yhdessä bändin jäsenten kanssa.

Oheisesta videosta voit nähdä koosteen PJK:n opettajien tekemästä demosta, jossa käytetään lähes kaikille saatavilla olevia edullisia nauhoitusvälineitä.

Nauhoituksen ja valmiin toteutetun tuotteen välillä on monta työvaihetta ja edellytystä, josta kaikissa on monta muuttujaa. Käytetty välineistö on vain yksi muuttuja, ja lähes kaikilla laitteilla saakin kotikäyttöön jossain määrin riittävän hyvää laatua.

Seuraavilta sivuilta löydät alkuperäiset materiaalit ladattavana omaan harjoituskäyttöön.

Tulossa verkkokursseja ja opetusta

Haluatko oppia paremmin itse toimimaan nauhoituslaitteiden, tietokoneiden ja ohjelmistojen kanssa? Tulossa on verkkokursseja, joissa opetellaan yksityiskohtaisemmin käyttöä ja opastetaan sinua tarpeesi mukaisessa käytössä. Kurssien lisäksi sinulla on mahdollista saada henkilökohtaista opastusta yksityistunneilla – kaikki tämä onnistuu tietenkin myös etänä, olitpa missäpäin maailmaa tahansa.

Jätä tähän yhteystietosi lisätietoa varten! Lähetämme sinulle ensimmäisten joukossa lisätietoa kurssitoteutuksista ja avoimista tunneista. (Ei sido mihinkään.)