Pop & Jazz Konservatorio

Opiskelu meillä

Tulee oppimisen ilo.

Taiteen perusopetuksen oppilas

Oppii soittamaan kivoja biisejä.

Taiteen perusopetuksen oppilas


Taiteen perusopetus

MUSKARI
Musiikki, leikki ja vuorovaikutus, kuulonvarainen oppiminen ja itsensä ilmaisun mahdollisuus muodostavat perustan muskarin rytmimusiikin alkeisopetuksessa. Tärkeää on omakohtainen musiikin kokeminen – jokaisen kokemus on arvokas.

HARRASTA
Meillä voi harrastaa monipuolisesti musiikkia. Valittavina on monenlaisia soittimia: lukuisista puhallin-, kieli- ja lyömäsoittimista pianoon tai lauluun. Opiskelu Pop & Jazz Konservatorion perusopetuksessa on laajan oppimäärän mukaista.

Mahdollisuuksia aloittaa musiikin opiskelu muskari-iän jälkeen ovat:

  • Soitinvalmennus, joka tutustuttaa alakouluikäisen lapsen eri instrumentteihin (vuosiluokat 1-3)
  • Bändipajat 6-12-vuotiaille
  • Big Band -koulu puhallinsoittimista kiinnostuneille
  • Taiteen perusopetus monen ikäisille: kehitytään tasolta seuraavalle

Lue lisää taiteen perusopetuksesta: popjazz.fi/opiskelu-meilla-taiteen-perusopetus

Hae opiskelemaan taiteen perusopetukseen: popjazz.fi/hae-opiskelemaan/musiikki-harrastuksena


Ammatillinen koulutus

Pop & Jazz Konservatorion ammatillinen koulutus tarjoaa yhteensä neljää eri koulutusta kahden eri tutkinnon sisällä. Ammatillisesta perustutkinnosta voi valmistua muusikon tai musiikkiteknologin nimikkeellä.

Musiikkituotannon ammattitutkinnon musiikin tuottamisen osaamisalan keskeistä sisältöä ovat studiotyöskentelytaidot ja musiikkituotantoprojekteihin osallistuminen. Laulun tekemisen osaamisalan keskeistä sisältöä ovat laulun säveltäminen, sanoittaminen ja demojen tuottaminen.

Hae opiskelemaan ammatilliseen koulutukseen: popjazz.fi/hae-opiskelemaan/ammatillinen-koulutus


Työelämään valmistautuminen

Pop & Jazz Konservatorio tarjoaa ammatillisille opiskelijoillemme monipuoliset mahdollisuudet harjoitella työelämää varten. Opiskelija voi hankkia osaamista erilaisissa oppimisympäristöissä ja joustavasti niitä yhdistellen. Rytmimusiikkialan työpaikat vaihtelevat tyypillisesti kahviloista, kirjastoista, klubeista ja ravintoloista aina konserttisaleihin, ulkoilmatapahtumiin ja studioihin.

Vinkki jokaiselle musiikkialasta kiinnostuneelle: Olemme tehneet Diginä musaduuniin -hankkeessa yhdessä Turun konservatorion kanssa myös monipuolisen Työelämäportaalin, jossa musiikkialan työelämä saa monet kasvot ja näyttää paljon erilaisia mahdollisuuksia. Klikkaa linkkiä ja löydä ilmainen materiaali!