Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PopJazz @ Kallion kirjasto

16 toukokuun @ 18:00 - 20:00

Pop & Jazz Konservatorio vierailee Kallion kirjastossa

Pop & Jazz Konservatorion kevään viimeinen kirjastokeikka kuullaan Kallion kirjastossa. Lavalla nähdään kaksi laulaja-lauluntekijää, Vilja Kaarento ja Aku Keinonen. Tule ja tuo ystäväsi mukaan kirjastokeikalle!

Vapaa pääsy!

Vilja Kaarento
Vilja Kaarento on laulaja ja tarinankertoja, joka on tänä keväänä toteuttanut haaveensa ja noussut lavoille ensimmäistä kertaa tulkitsemaan omia laulujaan. Vilja kirjoittaa lauluja hetkistä, joissa tunteet vievät ihmistä. Kaikenlaiset kokemukset kuplivasta rakkaushuumasta epätoivon syövereihin ansaitsevat tulla kuuluviin. Viljan teksteissä, sävellyksissä ja ilmaisussa voi aistia vaikutteita suomalaisesta pop- ja indiemusiikista sekä vahvasti myös musikaalien maailmasta.
Vilja Kaarento – laulu
Jussipekka Jyväsjärvi – piano ja kitara
Anni Soimasuo – Viulu

Aku Keinonen
Aku Keinonen tuli yleisön tietoisuuteen ja ihastutti katsojat tarinankerronnalla, musikaalisuudella ja tunteella The Voice of Finland -kilpailussa viime vuonna. Sosiaalisessa mediassa hänen esiintymisiään on katsottu yli puoli miljoonaa kertaa. Akulla on herkkä ja empaattinen kertojanääni. Suomenkielinen lauluvetoinen musiikki ja tuotanto toteutuvat livenä samoin elementein kuin studiossa. Aku on multi-instrumentalisti, jonka musiikin ilo on tarttuvaa.

Aku valittiin vuoden 2024 Teoston Top 20 – Future Hitmakers -kurssille toplineriksi. Artistiuran lisäksi Aku haluaa luoda uran laulunkirjoittajana ja tuottajana. Akun artistiudelle ja musiikille tärkeitä tienviittoja ovat esimerkiksi Lewis Capaldi, Ed Sheeran ja Adele.

Instagram: akukeinonen
Tiktok: keinoaku

 

Tiedot

Päivämäärä:
16 toukokuun
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

Kallion kirjasto
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kallion kirjasto
Viides linja 11
Helsinki, 00530 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0931085053