Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tajunnanvirtaa – Lauluntekijöiden showcase

3 huhtikuun @ 18:00 - 20:00

Tajunnanvirtaa – Lauluntekijöiden showcase kokoaa valmistuvat lauluntekijät samalle lavalle

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Tajunnanvirtaa – Pop jazz konservatorion lauluntekijöiden showcase on ilta, joka kokoaa Pop jazzin keväällä valmistuvat lauluntekijät samalle lavalle. Näitä autenttisia tekijöitä yhdistää rakkaus tajunnanvirtaan, laulunkirjoittamiseen ja yleisön kanssa yhteyden luomiseen.
Illan aikana nähdään esityksiä aina nainen ja kitara -maailmasta tarttuvan popin kautta mahtipontiseen bändirockiin. Lämpimästi tervetuloa!

Konsertti pidetään Arabiasalissa. Vapaa pääsy!

Lue lisää illan artisteista:

ANNI SNELLMAN

Anni Snellman on modernia iskelmämusaa isoilla ja kauniilla melodioilla. Biisit ovat rehellistä sydämen puhetta. Teksteissä sukelletaan rakkauteen, sen kipuun ja suloisuuteen. Artisti tuo kuulijoilleen musiikillista hoivaa ja lohtua.

ANNIKA PUDAS
Annika Pudas on perinteiseen laulaja-lauluntekijä -jatkumoon sijoittuva artisti, joka kirjoittaa suomenkielistä pop/folk -musiikkia. Pudaksen debyyttialbumi julkaistaan Epic Records / Sony Musicin kautta huhtikuussa 2024.
ASLA JO

Asla Jo kirjoittaa suomikaihopoppia kipeän kauniilla lyriikoilla. Laulut käsittelevät mm. eroja, seksuaalivähemistöön kuulumista ja aikuistumista. Aslan debyytti EP ”Kaikki alko siitä mihin me loputtiin” julkaistaan syksyllä 2024.

POIKAILONA
Poikailona on kantaaottavaa queerfolkia, jossa möyhennetään kulahtaneita sukupuolirooleja, silitellään huolestuneita ystäviä uneen, kaivataan isoäitien neuvoja, rakastutaan ja opetellaan lempeyttä itseä kohtaan.
SAGA MAST
Saga Mast on popin ja rockin välimaastossa viihtyvä artisti ja lauluntekijä. Mast julkaisi Rakastan draamaa -debyyttialbuminsa keväällä 2023. Mast on sielultaan analoginen rock-mimmi, joka tuo keikoilla musiikkinsa esiin bändinsä kanssa väkevästi omaperäisillä sovituksillaan, joissa on sekä haavoittuvuutta että mahtipontista draamaa.
SERITA
SERITA on uuden aallon suomalais-japanilainen laulaja-lauluntekijä, joka kirjoittaa kappaleensa suomeksi, englanniksi ja japaniksi. J-rockista sekä vaihtoehtoisista melodioista vaikutteita ammentava SERITA on kultuurillinen sulatusuuni, joka vie kuulijansa paikkoihin, jossa tasa-arvo ei vielä toteudu. Vastalääkkeenä artisti käsittelee kappaleissaan näkyväksi tulemisen teemoja, joissa epäkohdat ratkaistaan laulun tekemisen voimalla.
SINA VIOLA
Sina Viola on artisti, joka kirjoittaa lauluja suoraan tummanpuhuvien kapakoiden ja satumaisten taikamaailmojen välistä. Draamantäyteisten pop-biisien aiheet kuljeskelevat eskapismin ja traumojen mielikuvituspuutarhassa, jossa omat voimat kerätään takaisin itkun, naurun ja euforian seassa, punaviinilasin läikkyessä. Sina Viola työstää tällä hetkellä tulevaa EP:tään.
VIVIA
VIVIAn musiikissa yhdistyvät synteettisen säihkyvä rnb-pop sekä orgaanisempi laulaja-lauluntekijäperinne. Artistin laulut tarjoavat lohtua, valoa ja tilan päästää egosta irti. Rakkaus, pelot ja naiseksi kasvaminen ovat teemoja, joita VIVIA käsittelee lempeän katseen kautta, päästäen ääneen ajoittain myös herkän ja leikkisän sisäisen lapsensa. VIVIA työstää tällä hetkellä debyytti-EP:tään.

Tiedot

Päivämäärä:
3 huhtikuun
Aika:
18:00 - 20:00

Järjestäjä

Pop & Jazz Konservatorio
Puhelin
0400 135 400
Sähköposti
info@popjazz.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Pop & Jazz Konservatorio
Muotoilijankatu 1 B
Helsinki, 00560 Suomi
+ Google Map
Puhelin
0400135400
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto