Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa Työelämäpedagogiikan tuntiopettajaa ammatilliseen koulutukseen / Haku on päättynyt.

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa Työelämäpedagogiikan tuntiopettajaa ammatilliseen koulutukseen / Haku on päättynyt.

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa Työelämäpedagogiikan tuntiopettajaa ammatilliseen koulutukseen toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Ammatillisen koulutuksen työelämäpedagogiikan tuntiopettajan tehtävä on lähtökohtaisesti sivutoiminen. Osaamisestasi ja Pop & Jazz Konservatorion muiden aineiden opetustarpeesta riippuen tehtävä voidaan erikseen sopia myös päätoimiseksi. Koeaika on 6 kk.

Toimenkuvaan kuuluu musiikkialan työelämään ja yrittäjyyteen liittyvien tutkinnon osien opettaminen ja näyttöjen ohjaus. Teet yhteistyötä musiikkialan kouluttajien, työelämän ja työelämävierailijoiden kanssa sekä ohjeistat ja organisoit näyttöjä ja näyttöarviointia. Lisäksi koordinoit työpaikalla tapahtuvan osaamisen kehittämistä Pop & Jazz Konservatorion sisällä yhteistyössä muiden opettajien ja hallinnon kanssa ja toimit työpaikkojen yhteyshenkilönä sovituilta osin. Teet yhteistyötä esiintyjävälityksen osalta. Osallistut tarvittaessa ammatillisen koulutuksen ohjausryhmän työskentelyyn ja muihin kokouksiin. Opettajan tehtäviin kuuluu myös verkko-opetusmateriaalin tuottaminen itslearningiin. 

Edellytämme 

  • Kokemusta yrittäjyydestä ja rytmimusiikin työelämästä
  • musiikkialan hyvää tuntemusta
  • opettajan pedagogisia opintoja tai mahdollisuutta suorittaa opinnot pian tehtävän aloittamisen jälkeen.

Katsomme eduksi 

  • Kokemusta yrittäjyyden opettamista
  • kokemuksen musiikin opettamisesta
  • ammatillisen koulutuksen tuntemuksen.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Mikäli tehtävään valitaan henkilö, joka ei entuudestaan ole työsuhteessa Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:ään, edellytetään henkilöltä nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Pop & Jazz Konservatorio on savuton oppilaitos.

Lisätietoa: 

Työelämään ja yrittäjyyteen liittyviä tutkinnon osia Pop & Jazz Konservatorion ammatillisessa koulutuksessa ovat

Lisätietoja antaa toimistoaikana vararehtori Ulrika Kauniskangas, ulrika.kauniskangas@popjazz.fi; 040 662 7994.