Pop & Jazz Konservatorio

VASKI – Vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus

Pop & Jazz Konservatorio osallistuu vuosina 2022-2023 yhdessä 60 muun ammatillisen koulutuksen järjestäjän kanssa VASKI-hankkeeseen.

Hanke tuottaa ammatillisen koulutuksen kestävyystiekartan, joka tukee kestävän kädenjäljen vahvistamista ja kokonaisvaltaista vihreää siirtymää ammatillisessa koulutuksessa.

Kestävyystiekartta sekä koulutuksen järjestäjien ohjelmatyön tuki rakentuvat seuraavista teemoista: johtamiskäytännöt ja toimintakulttuuri, pedagogiset ratkaisut ja oppimisympäristöt, osaamisen kehittäminen, alueiden ja työelämän kehittäminen, hiilijalanjäljen mittaaminen ja seuranta, josta Pop & Jazz Konservatorio osallistuu 3 kokonaisuuteen (johtaminen, pedagogiset ratkaisut sekä hiilijalanjäljen mittaamiseen).

Tiekartan laadintaan osallistetaan ammatillisen koulutuksen järjestäjät, muut teeman hankkeet sekä edustajat opiskelijoista, työelämäkumppaneista ja muista sidosryhmistä

Sataedu toimii hankkeen pääkoordinaattorina vastaten tiekartan laadinnasta sekä tiedotuksesta ja viestinnästä.

Osakoordinaattoreina toimivat Perho, Sykli, Optima, LHKK ja Luovi ja mukana on myös AMKE ry.

Pop & Jazz Konservatorio on tuottanut hankkeessa myös haastatteluvideoita someen sekä räppejä kestävän kehityksen teemoista.

Lue lisää VASKI-blogistamme! https://vaski.info/popjazz/

Haluatko kuulla, mitä musiikkialalla on annettavana? Ole kuulolla 6.4. klo 18, jolloin opiskelijamme ottavat kantaa räppäämällä: https://popjazz.fi/event/kuule-mun-asenne-pjkn-rap-workshopin-satoa/

https://www.facebook.com/popjazzkonservatorio

Hankkeesta voi lukea lisää osoitteessa https://vaski.info