Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa Valo/ääniteknikkoa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa Valo/ääniteknikkoa

Pop & Jazz Konservatorio hakee palvelukseensa Valo/ääniteknikkoa toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen 1.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tulet työskentelemään Arabianrannassa uudella kampuksella, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella, osana nuorekasta ja dynaamista oppilaitosyhteisöä.

Toimenkuvaasi kuuluvat mm. nopeasti vaihtuvien musiikkituotantojen tekninen toteuttaminen, valojärjestelmien ylläpito, esitysten kuvaukseen, ääneen ja striimaukseen liittyviä töitä sekä laitteiden ja soittimien huolto- ja ylläpitotehtäviä. Toimenkuvaan kuuluu sekä Pop & Jazz Konservatorion että Metropolia Ammattikorkeakoulun musiikin koulutuksen tehtäviä.

Olet aloitteellinen, itsenäinen, yhteistyökykyinen, joustava ja aikaansaava ja sovit Pop & Jazz Konservatorion toimintakulttuuriin ja työyhteisöön.

Kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva koulutus ja työkokemus sekä hyvä perehtyneisyys rytmimusiikin alaan.

Sinulla on näyttöä työskentelystä valaistustehtävissä. Pidämme etuna myös äänitekniikan ja audio/videon osaamista. Lopullinen toimenkuvasi määräytyy henkilökohtaisen osaamisesi ja ominaisuuksiesi perusteella.

Palkkasi määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan ja voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville, sisältäen kausittain iltatyötä. Koeaika on 6 kk.

Tehtävään valittavan henkilön on ennen työskentelyn aloittamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä toimitettava nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Lähettämällä hakemuksen annat Pop & Jazz Konservatorion Säätiö sr:lle oikeuden käsitellä henkilötietojasi haun edellyt-tämässä laajuudessa.

Hakemuksen, joka sisältää CV:n, pitää olla perillä viimeistään 4.9.2023 osoitteessa info@popjazz.fi. Viestin otsikkoon tunnus ”Valon ja äänen moniosaaja”.

Konservatorio varaa oikeuden jatkaa hakuaikaa, käyttää tarvittaessa suorahakua tai ottaa hakuprosessissa huomioon myös hakijoita, jotka eivät ole jättäneet hakemuksia hakuajan puitteissa. Hyviksi katsottavia hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa rehtori Janne Murto: janne.murto@popjazz.fi tai p. 040 7715285.